Kreslířská soutěž „Veverušák“

Kreslířská soutěž „Veverušák“

Veverušák je nový web určený pro všechny děti a mladé. Na webu najdete spoustu hezkých článků a také tipů na výlety či na zajímavé knihy. Maskotem našeho webu je samozřejmě veverka a proto bude první kreslířská soutěž v historii tohoto webu věnována právě jí. Nakreslete nám nějakou veverku. Je jedno jestli bude obrázek barevný, černobílý, nebo třeba vytvořen z nějaké koláže, stejně jako je jedno, kolik je Vám let.
Vyfocené či nadceňované obrázky zasílejte elektronicky k nám do redakce na provizorní e-mail veverusak@petan.cz. Do zprávy nám nezapomeňte napsat své jméno a adresu ať víme, kam odeslat případnou výhru. Všechny obrázky uveřejníme na našem webu.
Do soutěže budou přijaty práce, které přijdou nejpozději do 31.10.2013.Vyhodnocení proběhne v následujícím měsíci. Redakce vybere jeden obrázek, jehož autor získá moc hezkou knihu – Rumcajs.

 

Datum ukončení soutěže: 31.10.2013

Kategorie: CD & DVD & knihy


 

Vložte Váš email

Soutěže končící tento týden

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace