Literární soutěž „Veverušák“

Literární soutěž „Veverušák“

Veverušák je nový web určený pro všechny děti a mladé. Na webu najdete spoustu hezkých článků a také tipů na výlety či na zajímavé knihy. Maskotem našeho webu je samozřejmě veverka a proto bude první literární soutěž v historii tohoto webu věnována právě jí. Napište nám nějaký příběh, pohádku, básničku či povídku, ve které se objeví veverka. Je jedno, jak dlouhý příspěvek bude, stejně jako je jedno, kolik je Vám let.
Příspěvky zasílejte elektronicky k nám do redakce na provizorní e-mail veverusak@petan.cz. Do zprávy nám nezapomeňte napsat své jméno a adresu ať víme, kam odeslat případnou výhru. Všechny příspěvky uveřejníme na našem webu.
Do soutěže budou přijaty práce, které přijdou nejpozději do 31. 10. 2013. Vyhodnocení proběhne v následujícím měsíci. Redakce vybere jeden příspěvek, jehož autor získá moc hezkou knihu – Expedice Kolumbus. Výhru do soutěže věnovala společnost Fragment.

 

Datum ukončení soutěže: 1.1.1970

Kategorie: CD & DVD & knihy


 

Vložte Váš email

Soutěže končící tento týden

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace