Soutěž pro zdraví vašich kostí a zubů! S portálem eZDRAV.cz a společností Generica

Soutěž pro zdraví vašich kostí a zubů! S portálem eZDRAV.cz a společností Generica

Soutěžte s námi o balíčky špičkových vitamínů a doplňků stravy od společnosti GENERICA, tentokrát zejména o produkty patřící do takzvané OSTEO RODINY! Vyhrát můžete například zcela nový vitamin D 800 I.U., doplněk stravy sloužící ke správnému vstřebávání a zužitkování vápníku a fosforu v organismu, k udržení zdravých kostí, zubů a ke správnému fungování svalů. Výhru tvoří i šumivé tablety Calcium 500 forte přispívající k normálnímu fungování svalů, k správnému fungování trávících enzymů a ke správné látkové výměně. Součástí ceny jsou pak i combi sáčky Calcium + vitamin D. Přípravek obsahuje vitamin D3 v oleji ve formě mikrokapslí, které se ve vodním prostředí rozpustí a díky olejovému základu zajistí vysokou biologickou dostupnost vitaminu D3.

Soutěž běží od 14.9. 2013 do 13.10. 2013. Pro možnost výhry stačí souhlasit s pravidly soutěže a správně odpovědět na všechny tři otázky. Odpovědi najdete v článcích na webu eZDRAV.cz. Třem vylosovaným výhercům zašleme po skončení soutěže ceny.

 

Datum ukončení soutěže: 13.10.2013

Kategorie: Zdraví & hubnutí & potraviny


 

Vložte Váš email

Soutěže končící tento týden

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace