Žhavá novinka - vyhrajte 6x voucher na vitamíny na míru Mixturam

Žhavá novinka - vyhrajte 6x voucher na vitamíny na míru Mixturam

Portál BydlimeKvalitne.cz vám přináší exkluzivní soutěž o letošní úspěšnou novinku – 6x voucher na objednání vitamínů na míru Mixturam.cz.

Mixturam - revoluce na trhu vitamínů a doplňků stravy!

Díky službě Mixturam, která letos začala v ČR fungovat, si vyberete a namícháte přesně takovou směs vitamínů, bylinek a dalších užitečných látek, které na své problémy potřebujete. Pokud budete chtít s výběrem poradit, na webu mají také šikovného interaktivního rádce. Vše si jednoduše vyberete a objednáte a oni vaši kombinaci látek namíchají do 100 tobolek a do týdne pošlou domů poštou.

V nabídce mají aktuálně přes 30 látek, u každé jednoduše zjistíte, k čemu se hodí. Z těch nejzajímavějších např. mladý ječmen, Acaí, Guaranu, Lněné semínko, Kolagen, Echinaceu, extrakt ze zeleného čaje, lecitin atd. Nemusíte se bát ani předávkování, alergií nebo nevhodné kombinace, vše při míchání hlídá chytrý algoritmus a nedovolí vám nevyhovující směs objednat.

Soutěž probíhá od 6.9. 2013 do 29. 9. 2013. Splňte správně 2 soutěžní úkoly, po skončení soutěže bude vylosováno 6 výherců. Šance na výhru je tedy veliká! Udělejte něco pro své zdraví a zkuste soutěžit o vitamíny na míru Mixturam.cz.

O co se přesně hraje?

 

Datum ukončení soutěže: 29.9.2013

Kategorie: Zdraví & hubnutí & potraviny


 

Vložte Váš email

Soutěže končící tento týden

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace