Soutěžte s Perrier

Soutěžte s Perrier

PERRIER je přírodně perlivá minerální voda známá a milována pro svou dokonalou chuť a maximální osvěžení, které poskytuje. PERRIER, voda s bezkonkurenční perlivou jiskrou, sám sebe nikdy nebral příliš vážně. Naopak! Tato voda je známá vytříbenou kombinací kreativity, elegance a avantgardy.

Napříč svou 150 let dlouhou historií se PERRIER díky svým reklamním kampaním, designérským ikonám, inovacím a úspěchům postupně stával jednou z nejlegendárnějších značek naší doby. PERRIER, voda s nezaměnitelnou DNA, se právem stal jedničkou na trhu perlivých vod ve Francii i celosvětové.

Minerální voda Perrier obsahuje pouze minerální soli a přírodní plyn. Obsahuje velice málo sodíku. Perrier s příchutí obsahuje extrakty přírodních esencí. Aby se zajistila kvalita a stálost bublinek při stáčení do lahví, je pramen sycen vlastním plynem, který je čerpán z velké hloubky v porovnání s hladinou minerální vody.

Pět z vás může vyhrát vodu Perrier, Illy kávu_espresso, čaj Ronnefeldt a čokoládu Valrhona.

 

Datum ukončení soutěže: 8.9.2013

Kategorie: Ostatní


 

Vložte Váš email

Soutěže končící tento týden

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace