Soutěž o satirickou párty hru Stará Blažková

Soutěž o satirickou párty hru Stará Blažková

Hra Stará Blažková je originální párty hra, která nesmí chybět na žádné akci. Hra má jedinečný herní princip, její pojetí je vtipné a ve všech směrech odpovídá potřebám lidí, kteří se rádi baví a nebojí se odvázat.

Důležité je, že si ji užijí i naprostí abstinenti, protože i přes její tematické zaměření nemusí při hře požít ani kapku alkoholu. Zároveň však nabízí velký prostor pro vymýšlení vlastních herních pravidel, které je možné provázat s reálným pitím. To už je však ponecháno na nátuře a alkoholové vytrvalosti jednotlivých hráčů.

Hra je vhodná pro 2 až 6 hráčů od 18 let. Je vytvořena v moderním designu netradiční velikosti. Ve hře Stará Blažková se hráči vžijí do role místního štamgasta v oblíbené hospůdce a předhání se v tom, kdo toho více vypije pomocí karetních objednávek. Budou hráči pít stále jako stará Blažková, nebo se propijí až na „carského důstojníka“? Během hry je usměrňuje hospodský a hra končí ve chvíli, kdy hospodu zavře, nebo když se hráči „společensky unaví“.

Více informací a odpověď na soutěžní otázku najdete na www.efko.cz

Tři z vás můžete vyhrát párty hru Stará Blažková!

 

Datum ukončení soutěže: 25.8.2013

Kategorie: Ostatní


 

Vložte Váš email

Soutěže končící tento týden

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace