Soutěž o kuchařku od šéfkuchaře SaSaZU

Soutěž o kuchařku od šéfkuchaře SaSaZU

Shahaf Shabtay, šéfkuchař oblíbené pražské restaurace SaSaZu, strávil objevováním kouzla asijské kuchyně mnoho let. Nyní spojil síly s nakladatelstvím Smart Press, aby se v knize Osm chutí Asie podělil nejen o recepty a postupy, které si během svých studií a cest osvojil, ale i o příběhy, které se za nimi skrývají.

Jídla, která vám spolu se svým týmem v této kuchařce představí, můžete znát z menu SaSaZu, ti zcestovalejší možná i ze zemí jejich původu - z jihovýchodní Asie, Vietnamu, Kambodže, Singapuru. A v těchto zemích se můžete ocitnout i vy, stačí nakoupit suroviny, obléknout si zástěru a trochu si při vaření hrát. Asijská kuchyně totiž není nic, čeho je třeba se bát, ba naopak! Nevyžaduje precizní vážení ingrediencí ani přesné postupy, vše si můžete upravit podle chuti a nápady.

Recepty jsou přizpůsobeny českým podmínkám a všechny používané suroviny jsou zde k dostání - v knize dokonce najdete i tipy a doporučení, kde si je objednat či kam se pro ně vypravit.

 

Datum ukončení soutěže: 24.7.2013

Kategorie: CD & DVD & knihy


 

Vložte Váš email

Soutěže končící tento týden

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace