Soutěž o Hydrabio sérum od Biodermy

Soutěž o Hydrabio sérum od Biodermy

Správná hydratace kůže je důležitá nejen pro její vzhled, ale zejména pro správnou funkci. Pokud pleti chybí potřebná vláha, je citlivější, více náchylná k různým chorobným změnám, snadno se na ní množí bakterie a je začervenalá.

Znečištění prostředí, stres a klimatické podmínky každodenně narušují činnost buněk vaší pokožky. Ta pak ztrácí schopnost tvořit v hlubších vrstvách vodu potřebnou pro přirozenou rovnováhu, ani ji udržet na svém povrchu.


Hydrabio sérum
Hydrabio sérum

Teď v létě ji navíc vysušuje slunce a voda. HYDRABIO, kolekce na dehydratovanou a citlivou pokožku, navrací pokožce ztracenou schopnost hydratace a pomáhá budovat její vlastní obranné mechanismy. Účinným pomocníkem v letních měsících je Hydrabio sérum od Biodermy. Můžete ho nanést pod opalovací nebo noční krém.


Hydrabio sérum od Biodermy

Patentovaná biologická složka Aquagenium® stimuluje schopnost kožních buněk vytvářet v hlubších vrstvách vlhkost a udržovat ji na povrchu. Vlhkost je totiž nezbytná pro rovnováhu pokožky. Velice jemná textura Hydrabio Sérum dodává pokožce pocit svěžesti a hebkosti. Přípravky Hydrabio seženete exkluzivně v lékárnách.


Více informací najdete na www.bioderma.com

Tři z vás můžete vyhrát hydrabio sérum od Biodermy.


Soutěž probíhá od 14. do 21. července 2013.

 

Datum ukončení soutěže: 21.7.2013

Kategorie: Kosmetika


 

Vložte Váš email

Soutěže končící tento týden

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace