Noto.cz spustilo soutěž o kompostér JOBIprofi 800l

Noto.cz spustilo soutěž o kompostér JOBIprofi 800l

Dobrý den,
rádi bychom Vás informovali o soutěži pro všechny zahrádkáře a samozřejmě nejen ty na internetovém obchodu noto.cz. Výhrou je zahradní plastový kompostér 800l od renomovaného výrobce JOBIprofi.
Proč vlastně kompostovat a k čemu jsou kompostéry?
Každý, kdo má vlastní zahrádku nebo dům na vesnici s přilehlým pozemkem, musí řešit otázku kam s posekanou trávou, plevelem nebo vůbec všemi rostlinnými zbytky. A nakonec i domácnost produkuje velké množství biologických odpadů, které by bylo zbytečné jen tak vyhodit do popelnice. Díky kompostéru až 80% z nich může být vráceno zpět do přírody. Ale to není jediná výhoda. Jaká je ta další?
Vzniklý kompost je výbornou formou hnojiva pro okrasné i zeleninové záhony a zároveň zlepšuje vlastnosti půdy: chrání ji před vysycháním a teplotními výkyvy. Potlačuje růst plevele a zachovává půdu kyprou, takže ušetří i práci s pletím a okopáváním. Správný hospodář ocení i to, že kompost je hnojivo 100% ekologické. Zaujalo Vás to? Je tu soutěž o kompostér 800l od JOBIprofi na internetovém obchodu Noto.cz.
Co to je Kompostér 800l?
Kdo řeší likvidaci biodpadu a zároveň potřebuje kvalitní hnojivo pro zahrádku, bude potřebovat účinný kompostér. Plastový kompostér 800l od JOBIprofi je vynikající nástroj na výrobu vlastního kompostu. Je vyroben z recyklovaného plastu odolného vůči atmosférickým vlivům. Díky svým rozměrům zabere i na malé zahrádce místa jen nepatrně místa a je snadno přenosný.
Nemá dno, takže díky volnému dotyku s půdou umožňuje všem organismům snadný přístup a tedy i podíl na tvorbě kompostu. Má dostatek větracích otvorů, co urychlují rozklad odpadu. Plní se vrchem a dole má dvířka na snadné vybírání. V neposlední řadě každý zahrádkář ocení, že nebude mít na pozemku nehezkou hromadu kompostu.
Pár dat:
objem: 800 l
materiál: recyklovatelný plast
rozměry: 90x90x134 cm
Přemýšlíte, že svou zahradu nebo hospodářství vybavíte výkonným kompostérem? Zkuste soutěž o 800l od JOBIprofi na internetovém obchodu Noto.cz.
Otázky do soutěže:
z jakého materiálu je kompostér JOBIprofi vyroben?
co do kompostéru nepatří
 A) tráva
 B) sklo

 

Datum ukončení soutěže: 30.6.2013

Kategorie: Ostatní


 

Vložte Váš email

Soutěže končící tento týden

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace