Soutěž o Oparen na opary

Soutěž o Oparen na opary

Pokud s ním i vy máte zkušenost, nabízíme vám řešení – konopný přípravek OPAREN z řady CutisHelp zdravotní kosmetika. Obsahuje účinnou kombinaci bioaktivních složek extrahovaného konopného oleje a látek s antivirotickými vlastnostmi. Tím je zaručena vysoce efektivní péče, infekce je potlačena, příznaky oparu mizí a postižená místa rychle regenerují.



Krém zabraňuje i vzniku nežádoucích jizev a výrazně omezuje možnost recidivy. OPAREN vám pomůže ve všech stádiích herpetických infekcí, nejlepších výsledků však dosáhnete, pokud ho použijete ihned při prvních příznacích. Lehký krém nevysušuje rty, je odolný vůči setření. Neobsahuje žádné návykové složky, nezatěžuje organismus, bez omezení je určen i pro děti, těhotné a kojící ženy.


Řada zdravotní kosmetiky CutisHelp byla vytvořena na základě praktického využití vědeckých poznatků o léčebných vlastnostech konopí. Všechny výrobky této řady jsou před uvedením na trh dlouhodobě testovány a v praxi běžně používány a doporučovány odbornými lékaři.

Více inforamcí a odpověď na soutěžní otázku najdete na www.CutisHelp.cz.

 

Datum ukončení soutěže: 2.6.2013

Kategorie: Kosmetika


 

Vložte Váš email

Soutěže končící tento týden

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace