Vyhrajte na eŠatna.cz poukázky v hodnotě 3.000 Kč

Vyhrajte na eŠatna.cz poukázky v hodnotě 3.000 Kč

Dobrý den,
s radostí Vás informujeme, že internetový obchod eŠatna.cz svým zákazníkům nedávno nadělil nejen nový design, ale aktuálně i soutěž o tři kupóny v celkové hodnotě 3.000 Kč.
Pár slov o eŠatna.cz
Internetový obchod eŠatna.cz vznikl v roce 2001 a měl už od počátku ambice, aby uspokojil každého, kdo do svého šatníku hledá kvalitní a originální zboží. Kromě dokonalé nabídky ale obchod přidal i něco navíc. To navíc byl kvalitní servis pro zákazníka, každodenní emailová a telefonická podpora, rychlá expedici zboží a naprosto bezproblémové vracení a výměna zboží.
Obchod svým zákazníkům nabídl oblečení, boty, doplňky a vybavení pro skateboarding a snowboarding, které dodnes tvoří podstatnou část nabídky u většině značek, co eŠatna.cz prodává. Dnes ale již většina těchto výrobců svou produkci rozšířila o čistě fashion a street kolekce, co se staly součástí běžného života. Prostě jak u eŠatna.cz říkají: „Čistě skejtová generace již odrostla, a proto dnes není raritou potkat 50tiletého pána v triku Quiksilver a hodinkami Nixon, na hlavě sluchátka Coloud a svůj notebook přepravuje v tašce od Dakine.“
Prodává více než 100 značek, ale mezi ty top, ve kterých má opravdu nejlepší nabídku, patří především Quiksilver, Roxy, Burton, Horsefeathers, Dakine, Fox, Vans, Volcom, DC, Nixon, Coloud, Oakley, POC a Lib Tech.
eŠatna.cz prostě není eshop, který se veze na vlně internetu, ale obchod, co tuto vlnu přes 10 let tvoří.
Pár zajímavostí o eŠatna.cz:
eŠatna.cz začala fungovat v Teplicích
Byla druhý skateshop na webu v Česku
Za posledních let sponzorovala spoustu skate, bmx a snowboard závodů a koncertů
Přes 10 let nabízí kvalitní služby a servis pro zákazníky a klade důraz na bezproblémovou výměnu zboží
Pro bezhotovostní platby nabízí dopravu zdarma
eŠatna.cz najdete na:
www.esatna.cz
www.facebook.com/esatna.cz
Otázka do soutěže:
Od jakého roku funguje internetový obchod?

Výhrou jsou 3 kupóny v hodnotě 1.000 Kč.

 

Datum ukončení soutěže: 30.6.2013

Kategorie: Oblečení


 

Vložte Váš email

Soutěže končící tento týden

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace