Soutěž o Photoderm BRONZ od Biodermy

Soutěž o Photoderm BRONZ od Biodermy

Všechny se už určitě těšíme na krásné slunečné počasí. Nic nám nezlepší náladu tak jako pobyt na sluníčku. V posledních letech nás ale ovlivňují faktory, kvůli kterým bychom se měli sluníčku vyhýbat.

Dermatologové nás varují před nebezpečnými UV paprsky a rakovinou kůže. Kromě škodlivého UVB, které způsobuje rakovinu, ozónová vrstva propouští i UVA paprsky, které způsobují alergie a stárnutí pokožky a v souvislosti se sluncem se objevují i pigmentové skvrny.


Photoderm BRONZ sprej

Jak se tedy v létě opálit a při tom chránit svojí pokožku před nežádoucím zářením?

Odpověď přinesla francouzská dermatokosmetická společnost BIODERMA unikátním produktem svého druhu Photoderm BRONZ. Kromě vysoké ochrany před UVB SPF 50+ a UVA PPD 35, obsahuje tento produkt jako jediný na trhu patentovaný komplex buněčné BIOprotekce.


Ptáte se co je to BIOprotekce?

Vysvětlíme Vám to na jednoduchém příběhu. Představte si poušť, kde je obrovské teplo a sucho. I tak tam žijí organizmy a bakterie, které se dovedou proti těmto podmínkám chránit. Hrdinkou tohoto příběhu je baktérie, která dokáže žít až ve 100 stupňových vedrech. Tato bakterie si svoje DNA chrání před sluncem tak, že si vyprodukuje ektoin, který na sebe naváže vodu, tím si vytvoří obal okolo buněčného jádra a chrání tak svoje buňky. Sluneční paprsky nemohou přes tuto vrstvu projít do jádra a poškodit ho. Proto je ektoin tak unikátní, zabezpečí totiž ochranu i před zbytkem UVA/UVB paprsků, které nestačí zachytit ochranný filtr krému u jiných produktů.

Photoderm Bronze Fluid

Další důležitou látkou v tomto produktu je manitol. Zachytává volné radikály, které negativně ovlivňují pokožku. Photoderm Bronz Vám zaručí bezpečné opalování a ochranu Vašeho DNA. Navíc díky obsahu dalších látek zaručuje krásnou bronzovou barvu, zvýrazňuje a urychluje opálení.


Samozřejmostí je příjemná textura a jednoduché nanášení. Vybrat si můžete ze dvou variant Photoderm BRONZ fluid SPF 50+ na tvář a Photoderm BRONZ sprej SPF 50 +. Alternativa s nižším ochranný m UV filtrem je Photoderm BRONZ sprej SPF 30+. Produkty zakoupíte exkluzivně v lékárnách.


Více informací najdete na www.bioderma.com.

Tři z vás můžete vyhrát Photoderm BRONZ sprej od Biodermy.

Soutěž probíhá od 26. května do 2. června 2013.

Foto: Bioderma

 

Datum ukončení soutěže: 2.6.2013

Kategorie: Kosmetika


 

Vložte Váš email

Soutěže končící tento týden

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace