Soutěž o poukázky na nákup plavek od Litexu

Soutěž o poukázky na nákup plavek od Litexu

Značka LITEX byla založena v roce 1991 v Litomyšli, zpočátku jako výrobce dámských, pánských a dětských plavek. Již po roce však uvedla na trh kolekci oblečení pro fitness. Postupně se začal sortiment výrobků dále rozšiřovat – směrem k oblečení pro volný čas. Na trhu se objevila kolekce exkluzivního spodního prádla Jany Štefánkové.

V současné době se výhradně v České republice - bez podílu zahraniční kooperace - šijí stovky modelů plavek, plážového a sportovního oblečení.

LITEX dbá trvale o vysokou kvalitu výrobků a zároveň sleduje i aktuální módní trendy, zdá se, že spojení kvality, módnosti a vysokého komfortu se daří dlouhodobě dosahovat bez kompromisů. Aby byla kvalita výrobků spolehlivě zaručena, materiály pro výrobu dováží LITEX od renomovaných výrobců především ze Španělska, Itálie a Francie.


Kolekce plavek sledují vždy aktuální módní trendy a optimálně řeší kompromis mezi co nejvyšší kvalitou a odpovídající, ale pro spotřebitele přijatelnou cenou, Pro plavky LITEX je typická velká rozmanitost a aktuální nabídka dokáže nekompromisně oslovit co nejširší spektrum spotřebitelů.


Litex dvoudílné proužkaté plavky
Litex dvoudílné proužkaté plavky

Podle střihu si vybere spotřebitel z plavek jednodílných, dvoudílných, klasické a stále hitové bikini s jednoduchými trojúhelníky, podprsenky košíčkové, s kosticemi, push-up, s vyjímatelnými vycpávkami, kalhotky klasické, snížené, vykrojené, tanga, s nohavičkou, koupací boxerky i šortky, těhotenské plavky… U dvoudílných plavek je samozřejmostí variantní systém puzzle, kdy je v daném dezénu látky nabízeno více druhů kalhotek i podprsenek a vy si nakombinujete střihy i velikosti podle vlastní potřeby.

Litex jednodílné plavky
Litex jednodílné plavky

Barevné trendy plavek uspokojí žadatele o klasické barevné i dezénové varianty, ale na své si přijdou a vyberou si i ti, kteří se snaží sledovat aktuální trendy nebo hledají exkluzivitu v provedení a materiálech.

Kompletní nabídku a odpověď na soutěžní otázku najdete na www.litex.cz


Tři z vás můžete vyhrát poukázku na nákup plavek dle vlastního výběru v internetovém obchodě Litex.

 

Datum ukončení soutěže: 26.5.2013

Kategorie: Peníze & poukázky


 

Vložte Váš email

Soutěže končící tento týden

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace