Soutěž o poukaz Dinner&Wellnes pro dvě osoby v celkové hodnotě 122 EUR v Therme Laa – Hotel & Spa***

Soutěž o poukaz Dinner&Wellnes pro dvě osoby v celkové hodnotě 122 EUR v Therme Laa – Hotel & Spa***

Poukaz zahrnuje vstupy do lázní, saunového světa, hotelové části wellness zařízení, hotelových bazénů a saun, odpolední polévku, večeři o 5ti chodech, sklenku „Poysecca“, zapůjčení županu, tašky, ručníku, využití denní šatny hotelu. Poukaz obdrží ten z vás, který správně odpoví na soutěžní otázku v pořadí jako 746.
Therme Laa – Hotel & Spa****S se nachází v blízkosti Národního parku Podyjí, hodinku od Brna a necelé dvě a půl hodiny jízdy z Prahy. Komfort a elegance čeká na všechny, kteří se rozhodnou pro návštěvu lázeňského resortu v Laa an der Thaya. Hotel nabízí 122 pokojů s balkonem, Junior i Senior apartmá v designu bříza či vlašský ořech. Rozlehlost lázeňského resortu umožňuje dokonalý odpočinek a nerušené prostředí pro únik od všedních starostí. Panoramatický Most smyslů vede z hotelu přímo do hotelového spa komplexu s termálními bazény a saunami, dále pak do termálních lázní Laa s velkým Saunovým světem, a také do zdravotního centra Vitality MED Laa. Zdravotní MED centrum doplňuje nabídku lékařských a terapeutických služeb zaměřených na pohybový aparát, které se navzájem doplňují s vyváženou a lehkou GourMED® kuchyní.

 

Datum ukončení soutěže: 31.5.2013

Kategorie: Zážitky & dovolená


 

Vložte Váš email

Soutěže končící tento týden

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace