Staň se futsalovým tipérem! Vyhraj volný tiket a nový  futsalový míč!

Staň se futsalovým tipérem! Vyhraj volný tiket a nový futsalový míč!

Přesně 23. 4. 2013 startuje semifinále play-off Chance Futsal ligy! Souboj o vysněné finále začíná sice až příští týden, ale už nyní s námi můžeš soutěžit o nový míč a volný tiket v hodnotě 600kč od společnosti Chance! Podpoř svůj tým v bojích o futsalového krále a soutěž s námi.
Od 23. dubna do 12. května proběhne semifinále Chance Futsal ligy, ve kterém se utká o postup do finále nejvyšší české futsalové soutěže čtyři nejúspěšnější kluby. A kdo se stane nejlepším střelcem semifinále a nasází svému soupeři nejvíce branek? Máš svůj tip? Nenechávej si ho pro sebe a zasoutěž si s námi o skvělé ceny!
Soutěž s námi!
Zapoj se do soutěže „Staň se futsalovým tipérem! Vyhraj volný tiket a futsalový míč!“, která probíhá od 17. 4. 2013 (od 12:00h.) do 23. 4. 2013 (do 20:00h.). Pokud ti je více než 18 let, stačí zaslat soutěžní email se správnou odpovědí na soutěžní otázku na email futsal@fotbal.cz.

Jak se přihlásit do soutěže
1. Vyplň do emailu základní údaje, které najdeš v podrobných pravidlech soutěže.
2. Připoj k emailu svou odpověď na soutěžní otázku.
3. Pošli email a sleduj průběh Chance Futsal ligy.

Soutěžní otázka:
Kdo se stane nejlepším střelcem semifinále Chance Futsal ligy?

Staň se fanouškem našich stránek Futsal FIFA – Česká republika a sleduj aktuální informace o stavu soutěže. Zároveň ti neuniknou novinky v rámci české futsalové reprezentace a Chance Futsal ligy!

 

Datum ukončení soutěže: 23.4.2013

Kategorie: Sportovní věci


 

Vložte Váš email

Soutěže končící tento týden

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace