Soutěž o produkty pro intimní zdraví

Soutěž o produkty pro intimní zdraví

Spolu s jarem přichází nejen teplé počasí, na které se už několik měsíců těšíme, ale také obavy ze zánětů, infekcí a intimního diskomfortu. Právě teplé počasí v kombinaci s nevhodným spodním prádlem a nedostatečnou intimní hygienou může být jeho příčinou.

Vaginální mykózy a záněty, projevující se bílým a svědivým výtokem z pochvy, postihují až tři čtvrtiny žen nejčastěji ve fertilním věku, a to minimálně jednou za život. Více než polovina z nich pak trpí mykózami opakovaně. Proto je důležité obnovovat přirozenou rovnováhu a celkovou obranyschopnost organizmu. Ideální volbou je pak originální český imunomodulační přípravek CANDIVAC ve formě kapslí s obsahem neškodných částí kvasinek a bakterií, které poševní infekce způsobují. Pokud ovšem trpíte také pocitem suchosti, podrážděním nebo svěděním v oblasti zevních rodidel spolu s opakovanými kvasinkovými, bakteriálními infekcemi nebo infekcemi močových cest, pomoci vám může aplikace nového probiotického intimního krému ellen do oblasti zevních genitálií.



Probiotický intimní krém ellen®

Může být také vhodným doplňkem pro ženy, které v průběhu menstruace používají probiotické menstruační tampóny ellen®. Tyto tampóny obsahují, stejně jako nový krém, směs kmenů bakterií mléčného kvašení Lacto Naturel® (LN®) a ženám během menstruace pomáhají zachovat rovnováhu vaginální mikroflóry. Probiotické tampóny ellen® jsou dostupné ve třech velikostech (mini, normal, super) a ve větším ekonomickém balení.

Nepodceňujte váš intimní diskomfort a pečujte o své intimní zdraví. Všechny tyto produkty můžete zakoupit volně v lékárnách.

 

Datum ukončení soutěže: 21.4.2013

Kategorie: Zdraví & hubnutí & potraviny


 

Vložte Váš email

Soutěže končící tento týden

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace