Vylaďte svou imunitu

Vylaďte svou imunitu

Díky imunitnímu systému má lidské tělo úžasnou schopnost bránit se nejrůznějším chorobám a vetřelcům, jež na nás ze všech stran útočí. Jenže postupem let stárne naše imunita stejně tak jako celý organizmus. Proto je důležité ji chránit, abychom si mohli užívat radostí života i v pokročilém věku.

Činnost imunitního systému lze přirovnat k práci ochranky: za prvé nepřipustit ohrožení organizmu, a pokud prvotní opatření selhala, potom postupovat podle následujícího schématu: identifikovat, lokalizovat a zlikvidovat vetřelce – tedy vše, co tělu není vlastní a škodí mu. Ačkoli je imunita pro naše tělo naprosto zásadní, chováme se k ní mnohdy macešsky.

Co může za oslabení?

Nejčastěji je na vině životní prostředí, fyzická i psychická námaha, stres, nesprávné stravovací návyky, kouření, obezita, nedostatek pohybu, nemoci prodělané v průběhu života i některé další faktory. Postupem let se náš životní styl na stavu imunity podepíše.

Důležitá je prevence

Vašemu organismu pomůže, pokud ho zbavíte škodlivých usazenin.

Detoxikační náplasti

Vytvořeno kanovníky tradiční čínské medicíny. Jednoduché a účinné pročištění těla od toxinů a "usazenin". Výsledek je zřejmý již po první aplikaci náplasti! Chcete-li očistit tělo: přilepte náplast na nohy. Náplast můžete přilepit na problémovou oblast.

Epam 20

Může pomoci při prevenci i jako doplněk při léčbě chřipky. EPAM 20 obsahuje kvalitní propolis. Ten kromě účinných látek, které se v propolisu nacházejí, v sobě nese velké množství léčebných energoinformačních struktur oblasti, ze které pochází. Je to dáno především tím, že včely tvoří propolis z obrovského množství organických a neorganických látek, které sesbírají z různých přírodních zdrojů.


Více informací a odpověď na soutěžní otázku hledejte na www.lecivyobchod.cz

 

Datum ukončení soutěže: 31.3.2013

Kategorie: Zdraví & hubnutí & potraviny


 

Vložte Váš email

Soutěže končící tento týden

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace