Soutěž o inovovanou vlasovou kosmetiku Pantene

Soutěž o inovovanou vlasovou kosmetiku Pantene

Experti Pantene vytvořili tři inovativní řady výrobků pro péči o vlasy. Tyto výrobky byly navrženy tak, aby odpovídaly rozdílným typům vlasů a vyhovovaly individuálním potřebám během jejich úpravy.

Zima – to nejsou jen plesy, ale také mráz, vítr a vlhkost, což značně poškozuje kvalitu vlasů. Vlasová kosmetika z kolekce Pantene Intensive Repair pomáhá obnovovat poškozené vlasy a navrátit jim lesk a zdravý vzhled. Kromě toho jsou konečky vlasů chráněny před třepením a poškozením způsobeným úpravou účesu.

Kolekce přípravků Pantene pro jemné vlasy (žlutá řada)

Jemné vlasy mají až o 50 % méně proteinů než normální a pevné vlasy. Struktura tohoto typu nepřispívá k vytvoření a zachování objemu účesu. Studie Pantene prokázala, že právě ženy s jemnými vlasy věnují problematice objemu velkou pozornost. Vědečtí pracovníci značky Pantene se při vývoji složení výrobků pro úpravu jemných vlasů touto otázkou zabývali. Nové složení má nejen předcházet zatížení vlasů, ale zároveň zaručuje lehkost a volnost pohybu vlasů.




Kolekce přípravků Pantene pro normální, poškozené a suché vlasy (tyrkysová řada)

Normální vlasová vlákna jsou méně pružná, a proto je jejich úprava náročnější. Kromě toho, že mají tendenci absorbovat vlhkost, vlasy se zacuchávají, snadno se vysušují a poškodí. Odborníci značky Pantene měli při vývoji složení výrobků pro péči o tento typ vlasů na mysli nejen trvanlivost účesu, ale i jeho ochranu před vlhkostí.



Regenerace vlasů v zimním období

Zima je složité období pro dobrou kondici vašich vlasů. Mráz, vítr, vlhkost, přetopené místnosti a pokrývky hlavy je výrazně oslabují a způsobují ztrátu vlhkosti, lesku a vitality. Proto nezapomínejte na jejich posilování a intenzivní regeneraci. Regenerační přípravky by v zimě měly být trvalou součástí každodenní péče o vlasy. Kolekce Pantene Intensive Repair je určena pro suché a poškozené vlasy. Výrobky kolekce Intensive Repair dodávají vlasům lesklý a zdravý vzhled a chrání je před poškozením způsobeným úpravou účesu. Pomáhá obnovovat roztřepené konečky vlasů.



Tři z vás můžete získat balíček produktů inovované řady Pantene.

 

Datum ukončení soutěže: 31.3.2013

Kategorie: Kosmetika


 

Vložte Váš email

Soutěže končící tento týden

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace