Soutěž o česnekovou tinkturu

Soutěž o česnekovou tinkturu

Česnek patří mezi nejúčinnější přírodní léčiva. Ve starověku i ve středověku byl česnek prakticky jediným desinfekčním prostředkem při infekčních chorobách. Rodově je česnek, kterému se také přezdívá „zázračná hlíza“, příbuzný s cibulí, šalotkou a dalšími rostlinami čeledi Allium.

Česnek obsahuje téměř čtyři sta různých léčivých a lidskému organismu prospěšných složek: Samotný česnek nepůsobí tak účinně jako česneková tinktura - silný extrakt, který zabíjí viry i bakterie, se na rozdíl od syrového česneku mnohem lépe vstřebává a nepůsobí žaludeční těžkosti. Hodnota allicinu a sirných sloučenin obsažených v tinktuře dosahuje až sedmi set násobku oproti ostatním formám.

Při klasickém vnitřním užívání kapky zvyšují obranyschopnost organismu, normalizují vysoký tlak, ředí krev a chrání před kardiovaskulárními a civilizačními chorobami. Česnek v této formě má intenzivní regenerační a antioxidační schopnosti: Pomáhá při dlouhotrvajících problémech v gynekologii i urologii. Hodí se jako první pomoc při bodnutí hmyzem, pomáhá odstraňovat moluska, bradavice, afty a opary. Pokud například trpíte recidivami oparů, už při prvních příznacích na postižené místo několikrát denně aplikujte tinkturu. Výsledek bude překvapivý.“

Allivictus tinktura

Tinktury Allivictus se vyrábějí ručním zpracováním výhradně z českých odrůd česneku. Vyzkoušejte unikátní komplex účinných látek pro posílení imunitního systému vhodný při chronických a opakujících se onemocněních, dále jako ochrana před kardiovaskulárními a civilizačními chorobami a také na detoxikaci organismu.


Více informací najdete na www.allivictus.cz


Tři z vás můžete vyhrát tinkturu Allivictus.

 

Datum ukončení soutěže: 20.1.2013

Kategorie: Zdraví & hubnutí & potraviny


 

Vložte Váš email

Soutěže končící tento týden

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace