Soutěž! Vyhrajte bezdrátovou náhlavní soupravu od společnosti Logitech!

Soutěž! Vyhrajte bezdrátovou náhlavní soupravu od společnosti Logitech!

Soutěžte s námi a vyhrajte dárek pro sebe nebo pro své blízké pod stromeček – vždyť Vánoce se blíží mílovými kroky! Soutěžíme o bezdrátovou náhlavní soupravu Logitech Wireless Headset H600 – o stylová a velmi kvalitní černomodrá sluchátka s integrovaným mikrofonem, díky kterým můžete třeba muziku poslouchat bez drátů a kabelů až do vzdálenosti deseti metrů od počítače.
Náhlavní souprava Logitech Wireless Headset H600 se vyznačuje výborným a jasným zvukem bez šumů, krásným designovým provedením i jednoduchým ovládáním prostřednictvím tlačítek integrovaných přímo do sluchátek.
Soutěž probíhá do půlnoci 23. listopadu 2012 na portále BydlímeKvalitně.cz. Ze správných odpovědí následně vylosujeme jednoho šťastlivce, který se bude moci těšit na vánoční dárek od Logitechu. A bude jen na něm, jestli si ho nechá, nebo zda ho někomu věnuje. Můžeme ale slíbit, že po vyzkoušení bude toto dilema obrovské :)

 

Datum ukončení soutěže: 23.11.2012

Kategorie: Elektronika


 

Vložte Váš email

Soutěže končící tento týden

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace