Každý den soutěžte o designovou svítící nabíječku Dexim pro iPhony a smartphony

Každý den soutěžte o designovou svítící nabíječku Dexim pro iPhony a smartphony

Máme tu pro vás exkluzivní týdenní soutěž. Od pondělí do pátku můžete každý den vyhrát svítící nabíječku Visible Green od značky Dexim dle svého výběru pro iPhone nebo smartphone s MicroUSB. Stačí správně odpovědět na položenou otázku a nabíječka může být vaše.
Dexim Visible Green Smart Charger je energeticky úsporná a rychlá nabíječka, která disponuje funkcí standby, pokud je přístroj plně nabitý, nebo se nepoužívá. Nejzajímavější vlastností nabíječky je nízkonapěťový průhledný kabel s elektroluminescenční technologií, který po celé délce světelně zobrazuje rychlost a stav nabíjení přístroje. Kabel lze od nabíječky odpojit a použít samostatně pro synchronizaci přes USB s jakýmkoliv počítačem.
Každý den ráno po skončení předchozí soutěže bude vylosován jeden výherce se správnou odpovědí a současně bude vyhlášena soutěž pro aktuální den. Nápovědu najdete na facebookové stránce nebo na internetových stránkách značky Dexim.

 

Datum ukončení soutěže: 16.11.2012

Kategorie: Elektronika


 

Vložte Váš email

Soutěže končící tento týden

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace