Soutěž o novorozeneckou postýlku MIMI

Soutěž o novorozeneckou postýlku MIMI

Pro první měsíce s novorozeným miminkem je postýlka MiMi neocenitelným pomocníkem. Je mobilní polohovatelná a akorát tak veliká pro právě novorozeného drobečka. Postýlku MiMi si navíc nemusíte kupovat. Můžete si ji zapůjčit, a když z ní Váš poklad vyroste, jednoduše jí vrátíte.

Hlavní předností je bezpečí miminka, ale rovněž i méně námahy pro matku v náročném období šestinedělí. Postýlka je stabilní, nehrozí pád nebo jiný úraz novorozence. Náklon postýlky pomáhá jako prevence při ublinkávání nebo při zhoršené průchodnosti dýchacích cest při nemoci. Postýlka je plně kompatibilní s monitorem dechu. Navíc je mobilní a její kolečka umí překonat i mírné překážky. Volitelná a jednoduše nastavitelná výška postýlky se přizpůsobí postavě maminky, takže se nemusí nezdravě ohýbat a ničit si záda.

„Za největší výhodu postýlky MiMi považuji její velikost a pojízdnost,“ potvrdila Jitka Johánková, staniční sestra Gynekologicko-porodnického oddělení Domažlické nemocnice. Podle jejích zkušeností je postýlka MiMi vhodná pro miminka od narození do 3 měsíců nebo i déle. „Právě velikost postýlky a její pojízdnost umožňuje mít miminko neustále pod kontrolou. Postýlka MiMi je navíc výškově nastavitelná a lehce ovladatelná. U vaničky, která je mimochodem průhledná, lze nastavit potřebný sklon vaničky, důležitý např. při ublinkávání miminka nebo odříhnutí,“ popsala staniční sestra z Domažlic hlavní přednosti postýlky MiMi.

Pozitivní jsou také zkušenosti samotných uživatelek – maminek. „Postýlku bych ostatním maminkám rozhodně doporučila. Poplatek za pronájem není vysoký. Postýlku tím pádem nemusím kupovat, následně skladovat nebo nabízet k prodeji. Navíc je pro počáteční měsíce nesrovnatelně lepší než klasická dřevěná postýlka, které chybí všechny přednosti postýlky MiMi,“ dodává Jiřina Burešová, maminka dvojčátek Jitky a Lucky.

Informace o vlastnostech a výhodách postýlky a také on-line objednávkový formulář naleznete na stránkách www.prvnipostylka.cz. Pro praktické tipy, fotogalerie a další zajímavosti nejen o postýlce klikněte na facebook www.facebook.com/PrvniPostylkaMiMi. O zkušenosti s postýlkou MiMi se můžete aktuálně dočíst na blogu maminky Lucky http://blog2.prvnipostylka.cz.


„V Česku se v loňském roce narodilo přes 108 tisíc dětí. Ačkoliv je trend porodnosti klesající, věříme, že půjčovna má potenciál,“ prozradila Romana Loumová z Půjčovny první postýlky MiMi. „Stoupá totiž počet aktivních mladých maminek, které začnou pracovat z domova už záhy po porodu. Nejen pro tyto ženy jsou speciální mobilní postýlky skvělým řešením,“ dodala.

Jedna z vás může vyhrát pronájem První postýlky MiMi na 3 měsíce zdarma.


Informace o postýlce a také nápovědu do soutěže naleznete na www.prvnipostylka.cz.

Soutěž probíhá od 28. října do 4. listopadu 2012.

 

Datum ukončení soutěže: 4.11.2012

Kategorie: Pro děti & kočárky & výbava


 

Vložte Váš email

Soutěže končící tento týden

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace