Soutěž o vstupenky do Elixír studia

Soutěž o vstupenky do Elixír studia

Elixír studio pro zdravý pohyb a životosprávu se specializuje na odstraňování pohybových potíží a na zdravý životní styl, a to vše pod vedením školených lektorů, výživových poradců a nutričních terapeutů.

Zabývají se touto problematikou řadu let a mohou se pochlubit skvělými výsledky (např. zabránění operace výhřezu plotýnky pomocí cvičení pilates a zdravotního cvičení, úspěchy ve snižování hmotnosti a tvarování postavy). Cestovní agentura Elixír studia pořádá několikrát ročně wellness pobyty se zaměřením na zdravý životní styl v Čechách i zahraničí.

Cvičením v Elixír studu získáte zdravá záda a hezkou postavu:). Najdou se zde speciální lekce pilates pro začátečníky, pro maminky po porodu, seniory, pilates pro děti či speciální hodinu vedenou v angličtina atd.

Výhra zahrnuje:
Individuální diagnostiku:

Jedná se o odbornou diagnostiku pohybových vad, disbalancí a pohybových stereotypů se zaměřením na záda (páteř), držení těla (postoj), subjektivní problémy (např.bolest hlavy). S klientem je podrobně prodiskutována osobní anamnéza (operace, úrazy, atd) a navržena nejlepší varianta, jak problémy odstraňovat. Vše probíhá pod vedením profesionálního lektora cca 55minut.
Volný vstup na pět cvičebních lekcí:

Ve výběru jsou všechny lekce v nabídce Elixír studia (pilates, jumping, bosu, indor cycling, zumba, TRX, jumping a další cvičení). Každá lekce trvá 55minut.
- Celková hodnota balíčku = 1500,-

Další informace, novinky a řadu výhod včetně lekcí zdarma získají i ti, kteří v soutěži neuspějí, poté, co se přihlásí k odběru newsletteru na stránkách www.elixirstudio.cz.

Odpověď na soutěžní otázku najdete na www.elixirstudio.cz

Tři z vás můžete vyhrát osobní diagnostiku a volný vstup na pět lekcí.

Soutěž probíhá od 17. do 24. října 2012.

Foto: Elixir studio
17. 10. 2012

 

Datum ukončení soutěže: 24.10.2012

Kategorie: Zdraví & hubnutí & potraviny


 

Vložte Váš email

Soutěže končící tento týden

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace