Soutěž o dvě lahve vína z Vinařství Volařík

Soutěž o dvě lahve vína z Vinařství Volařík

Připravili jsme soutěž o dvě vína z Vinařství Volařík. Konkrétně se jedná o Ryzlink rýnský, pozdní sběr 2011 a Merlot rosé 2011. A jak je vlastně získat?
Odpovědět na soutěžní otázku a zároveň být odběratelem Vinařského týdeníku (VT), tzn. že e-mail, ze kterého pošlete odpověď, musí být zároveň v databázi odběratelů VT. Zaregistrovat se lze na stránce http://vinarskytydenik.cz/.

Soutěžní otázka:

Kde lze najít archiv všech vydání Vinařského týdeníku?
A) Na internetové stránce http://vinarskytydenik.cz/
B) Na facebookovém profilu http://www.facebook.com/vinarsky.tydenik

Své odpovědi posílejte na e-mail redakcevt@4eg.cz.
Do předmětu zprávy je třeba uvést heslo "SOUTĚŽ" a v textu zprávy kromě správné odpovědi na soutěžní otázku napsat svoje jméno, příjmení, adresu bydliště a telefonní kontakt.
Soutěžící berou na vědomí a souhlasí s tím, že jejich jméno, příjmení a místo bydliště budou v případě výhry zveřejněny na internetových stránkách http://www.facebook.com/vinarsky.tydenik a ve Vinařském týdeníku.
Příklad:
Správná odpověď: X
Jan Novák
Soutěžní 5
600 00 Brno
Tel.: 111 111 111
Soutěž probíhá od 27. září 2012 do 5. října 2012 do 15 hodin. Ze správných odpovědí vylosujeme jednoho (1) výherce, který získá dvě (2) lahve vína z Vinařství Volařík, a to Ryzlink rýnský, pozdní sběr 2011 a Merlot rosé 2011.
Každý účastník se může soutěže zúčastnit pouze jednou, tzn., že může zaslat pouze jeden (1) e-mail s odpovědí na soutěžní otázku.
Celý herní řád si můžete přečíst na http://www.facebook.com/vinarsky.tydenik.

 

Datum ukončení soutěže: 5.10.2012

Kategorie: Zdraví & hubnutí & potraviny


 

Vložte Váš email

Soutěže končící tento týden

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace