Soutěž o Cleaning Robot od Viledy

Soutěž o Cleaning Robot od Viledy

Jste zaneprázdněni a ocenili byste pomocníka pro pohodlný a rychlý úklid? Pořidťe si elektrického pomocníka, který celou práci odvede za vás. Tím je například čistící robot Cleaning Robot od Viledy, kterého stačí pouze nastavit délku programu dle potřeby a vysáto je raz dva!

Cleaning Robot zajede do každého rohu, vysaje i poslední smítko pod nábytkem a díky svému inteligentnímu navigačnímu systému se automaticky vyhne každé překážce, na kterou narazí a rovnou změní směr. Po úklidu se sám vypne a vy jednoduše jen vysypete čtvrtlitrovou nádobku s odpadem.

Pokud bydlíte ve vlastním domě a potřebujete narychlo vypucovat horní patro, nemusíte se bát, že robot spadne ze chodů a porouchá se. Obsahuje až čtyři senzory, které schod včas odhalí. Robot pak jednoduše vycouvá a pokračuje jinudy.

Cleaning Robot od Viledy je vhodný na všechny typy podlah a ve vašem hypermarketu nebo ve vybraných e-shopech ho seženete za promoční cenu již od 2 999,-Kč.

Více informací a odpověď na soutěžní otázku najdete na www.viledacz.cz

Jeden z vás může vyhrát Cleaning Robot od Viledy.

 

Datum ukončení soutěže: 16.9.2012

Kategorie: Ostatní


 

Vložte Váš email

Soutěže končící tento týden

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace