Vyhrajte kosmetiku Biovitality

Vyhrajte kosmetiku Biovitality

Nechte promluvit jedinečnou osobnost Vaší pleti s přírodní kosmetikou Biovitality®. Náš věk a náš aktuální fyziologický stav vyžaduje, aby kosmetika tyto skutečnosti respektovala. Aby respektovala osobnost naší pleti v čase a prostoru.

Moderní trendy v kosmetice nesledují jen vývoj účinnějších aktivních látek. Mění se způsob vnímání kůže samotné. Pokožka není jen netečnou ochrannou bariérou, je naší nedílnou součástí, odráží náš celkový psychický i fyzický stav, je zrcadlem našich emocí. Zdravá pleť je jedním z nejdůležitějších prvků celkového dojmu. Hovoříme proto o jedinečné a unikátní osobnosti pleti „Skin ego“.


Skin-Ego je součástí naší specifické identity, vyjadřuje vzájemný vztah naší psychiky, myšlenek a emocí s pokožkou a patří k nejmodernějším trendům kosmetické péče. Kosmetika Biovitality® umožňuje plné rozvinutí této „spolupráce“ mezi psychikou a pokožkou.

Umožňuje vám být spokojená, šťastná a plná sebedůvěry… a tedy krásná!
Vsaďte na kvalitní biokosmetiku Biovitality®, která nabízí citlivou a specifickou péči pro každý typ pleti v jednotlivých ucelených řadách:
VITAL CARE, ANTI AGE CARE, OILY SKIN CARE, SENSITIVE CARE, SPECIAL CARE, NATURE TREASURE CARE, SUN CARE.

Více informací o biokosmetice BIOVITALITY® a odpověď na soutěžní otázku najdete na www.biovitality.cz

Light legs cream Biovitality


Krém určený k péči o těžké nohy. Bylinná kompozice krému snižuje bolestivost, uvolňuje napětí, snižuje otok a vytváří příjemný pocit svěžesti.
Hydrating body milk Biovitality


Hydratační tělové mléko pro normální a smíšenou pleť, jehož bylinný komplex zajistí aší pleti krásu a kontrolu nad procesem stárnutí. Přípravek obsahuje rostlinný Ω6 Ceramide®, který udržuje a obnovuje integritu pleti, tlumí záněty a chrání proti stárnutí. Další aktivní látkou je rostlinný cukr zajišťující přirozenou hydrataci kůže a výtažek z opuncie. Tento kaktus efektivně udrží vodu ve tkáních, hojí a působí antioxidačně.

Tři z vás můžete vyhrát kosmetický balíček od Biovitality®.

 

Datum ukončení soutěže: 12.8.2012

Kategorie: Kosmetika


 

Vložte Váš email

Soutěže končící tento týden

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace