Dobrodružství s LAND ROVER

Dobrodružství s LAND ROVER

Tato soutěž osloví především ty, které mají dobrodružného ducha. Vždyť přece k prázdninám a dovolené trochu dobrodružství patří. Soutěžte a vyhrajte ceny plné dobrodružství od Land Rover.
V soutěži se hraje o 3 vouchery Land Rover Experience v hodnotě 7 000 Kč a další ceny Land Rover. Voucher Land Rover Experience je vstupenkou do světa dobrodružství. Vítězky si během jednoho dne vyzkouší všechny SUV od Land Roveru ve speciálních školících centrech a zažijí trochu adrenalinu.

Co vítězky čeká?

Dopoledne nouzové brzdění, projíždění zatáček a protiřízení v silničním školení. Odpoledne do terénu s jízdou kolmo ke svahu, broděním vodou, vyprošťovacími a záchrannými pracemi a vším, co představuje skutečné dobrodružství. Maximální využití schopností vozu Land Rover je jedna věc, ale přitom se ještě dozvíte, jak můžete co nejlépe chránit životní prostředí, to je další aspekt zkušenosti Land Rover.

 

Datum ukončení soutěže: 28.7.2012

Kategorie: Peníze & poukázky


 

Vložte Váš email

Soutěže končící tento týden

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace