On-line hra zdarma se zmrzlinou Magnum

On-line hra zdarma se zmrzlinou Magnum

Rádi hrajete on-line hry a troufnete si na lákavou a dobrodružnou cestu kolem světa? Zmrzlina Magnum přichází s exkluzivní flashovou hrou pro všechny fanoušky smetanových zmrzlin v křupavé čokoládě a světových velkoměst, pro cestovatele, kteří se nezaleknou ani netradičního dopravního prostředku. Zahrajte si hru Honba za požitkem 2, v níž se budete s ladností pohybovat ve virtuálním New Yorku, Paříži a Riu v těle sportovní hnědovlásky a obdivovat vypracovanou grafiku a animace.

V precizní hře, vytvořené za použití nejmodernějších technologií, jako je například streetview od Bing Maps, nejdřív poběžíte newyorskou ulicí Green Street. V New York City si dáte pozor na komplikovaném přechodu a po jeho úspěšném zdolání se díky speciálním efektům přenesete rovnou do Paříže, kde si pro jízdu na Pont Neuf nenápadně vypůjčíte elegantní skútr. Ještě vám budou vlát vaše dlouhé hnědé vlasy stažené do culíku, když zaparkujete před obchodem Bvlgari, trochu se tam osvěžíte a vzápětí vás svazek barevných balonků vynese až na Place Vendôme, odkud už posvištíte rovnou do Rio de Janeira.
Proběhnete se palmovou promenádou po Av. Viera a konečně si trochu oddechnete ve stylovém Hotelu Fasano. Od pohledného surfaře si nenápadně půjčíte nejmodernější surf a vrhnete se rovnou do vln na nejznámější místní pláži.
Celou cestu při tom budete sbírat čokoládové pralinky a úlomky kakaových bobů – ty nejzásadnější ingredience, které můžete vychutnávat v nové zmrzlině Magnum Infinity. A pokud ovládáte multitasking, můžete je k tomu rovnou přikusovat, aby byl zážitek ze hry ještě sladší . Projděte všechny slaďoučké karamelové stezky a kousky kakaových bodů si vychutnejte jako křupavý bonus k vaší hře, která je zcela zdarma.

Tak už na nic nečekejte a vrhněte se do víru nekonečných čokoládových požitků!

 

Datum ukončení soutěže: 31.7.2012

Kategorie: Počítače & počítačové hry


 

Vložte Váš email

Soutěže končící tento týden

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace