Poznejte s Margot kousek exotiky!

Poznejte s Margot kousek exotiky!

Připravili jsme pro vás lahodnou letní soutěž s vůní dálek exotiky o limitovanou edici Margot s ananasovými kousky. K tomu vám také přibalíme Margot snack lahodné kousky máčené ve výborné hořké čokoládě s exotickou rumově-kokosovou příchutí obalenou v křupavé cereální krustě. A Margot Artemis, kde je vrstva tradiční Margot náplně, doplněna vrstvou náplně s příchutí punče zalitá mléčnou čokoládou. Deset balíčků od ORIONU na dovolenou čeká právě na vás. Stačí správně odpovědět na soutěžní otázku a být ve správném pořadí.

Soutěžní otázka zní:

Jak se jmenuje půvabné místo na indonézském ostrově Bali s tryskajícími fontánami, chrámem, jezírky a spoustou zelení. Řadí se také mezi nejkrásnější zahrady světa.

a) Vodní palác Tirtagangga
b) Vodní palác Toouloganga
c) Vodní zátoka Wartely

Správnou odpověd zasílejte prostřednictvím emailu na adresu soutez@facestar.cz, nezapomeňte připojit do pole předmět heslo MARGOT, napište celé jméno a příjmení, kontaktní adresu a telefonní spojení.

Soutěž probíhá od 25.6. - 15.7.2012 do 24:00h!

Vyhrává vždy každá 200 v pořadí správná odpověd!

 

Datum ukončení soutěže: 15.7.2012

Kategorie: Zdraví & hubnutí & potraviny


 

Vložte Váš email

Soutěže končící tento týden

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace