Soutěž o wellness pobyt pro dva na 3 dny v relax areálu Hnačov se snídaněmi, večeřemi při svíčkách,

Soutěž o wellness pobyt pro dva na 3 dny v relax areálu Hnačov se snídaněmi, večeřemi při svíčkách,

Každý, kdo v období od 27.5. do konce 31.8.2012
nakoupí v internetovém obchůdku www.zuziii.cz nad 1000,- Kč, bude zařazen do slosování o skvělé ceny!

Pravidla soutěže:

1. Pořadatelem soutěže je Zuzi Gondeková, se sídlem Masarykova 633, Ústí nad Labem, 40001, IČ: 86731785

2. Účastníkem soutěže se stává každý zákazník starší osmnácti let, který nakoupí v internetovém obchodě www.zuziii.cz alespoň za 1000,- Kč včetně poštovného. (= částka, kterou zákazník pošle na účet pořadatele, t.j po odečtení případného slevového poukazu). Dále se účastníkem soutěže stane každý zákazník, který nakoupí výšivky nebo zboží za minimálně 1000,- Kč u prodejního stánku pořadatele na různých akcích.

3. Soutěž trvá od 27.5.2012 do 31.8.2012.

4. Každá celá utracená tisícovka= 1 zařazení do slosování. Objedná-li zákazník např. za 2265,- zařazuje se kartička s jeho jménem do slosování hned dvakrát.

5. Losování výherců proběhne 1.9.2012.

6. Výherci budou o výhře informováni elektronickou poštou. Hlavní výherce obdrží poukaz na wellnes pobyt a termín si následně domluví sám.

7. Každý soutěžící dává svůj souhlas se zveřejněním svého jména a příjmení na listině výherců, jež bude zveřejněna na internetových stránkách www.zuziii.cz a na facebooku.

9. Účastník soutěže tímto poskytuje pořadateli souhlas, aby jeho e-mailovou adresu zpracovával pro marketingové účely, tedy za účelem zasílání obchodních nabídek a služeb. Souhlas je poskytován na dobu neurčitou. Tento souhlas lze odvolat za podmínek stanovených platnými právními předpisy.

10. Výsledky soutěže jsou konečné, bez možnosti odvolání. Konečné rozhodnutí o sporných otázkách je vždy na pořadateli soutěže. Vymáhání účasti a výher v soutěži soudní cestou je vyloučeno. Soutěžící nemůže nárokovat jinou výhru, než která mu bude vydána a nemá nárok výhru reklamovat. Výhry není možné alternativně vyplatit v hotovosti ani v jiném plnění. Pořadatel si vyhrazuje právo nahradit ceny ve hře, cenami srovnatelné hodnoty, kvality a využití.

11. Specifikace hlavní výhry: Romantický wellness pobyt pro dvě dospělé osoby s polopenzí na 3 dny (2 noci) v Relax areálu v Hnačově.

V ceně (vše pro obě osoby): - ubytování na dvě noci

- večeře při svíčkách

- snídaně formou bufetu

- 1x masáž dle výběru (rekondiční nebo teplými lávovými kameny nebo baňková masáž)

- 2x rašelinový zábal nebo 1x sauna nebo 1x rašelinová pleťová kůra

- fitness neomezeně
- Wi-Fi zdarma
- platnost poukazu do 30.11.2012

 

Datum ukončení soutěže: 31.8.2012

Kategorie: Zážitky & dovolená


 

Vložte Váš email

Soutěže končící tento týden

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace