Velká fotografická soutěž 2012 s Jedtesdetmi.cz

Velká fotografická soutěž 2012 s Jedtesdetmi.cz

Soutěžte s webovým portálem www.jedtesdetmi.cz a vyhrajte skvělé hlavní ceny a mnoho dalších cen a odměn. Hlavní cenou je pobyt na Šumavě pro rodinu s dětmi v hodnotě 10.000 Kč! Soutěž bude probíhat od 15. května 2012 do 30. listopadu 2012. Soutěžící mohou fotografie zasílat od 15. května 2012 do 31. října 2012.


Kategorie soutěže:

1. Fotoreportáž z cyklovýletu, výletu s kočárkem, pěší rodinné tůry či oblíbené rodinné procházky -dále jen „Fotoreportáž z výletu“.
2. Fotografie zajímavého místa pro rodiny s dětmi (hrad, rozhledna, turistická zajímavost, krajina, sportoviště, atd.) – dále jen „Fotografie místa“.


Hlavní ceny:
1. Kategorie „Fotoreportáž z výletu“: jarní (podzimní) pobyt na Šumavě pro dvě rodiny s dětmi na pět dní na Chalupě Pazderna v roce 2013 v hodnotě 10.000 Kč!!!
2. Kategorie „Fotografie místa“: jarní (podzimní) pobyt na Šumavě pro jednu rodinu s dětmi na tři dny na Chalupě Pazderna v roce 2013 v hodnotě 5.000 Kč!!!



Pravidla kategorie „Fotoreportáž z výletu“
• Soutěžím se stává každý, kdo zašle minimálně 3 a maximálně 6 reportážních fotografií z výletu vhodného pro rodiny s dětmi (cyklotrasy, naučné stezky, pěší výlety, výlety s kočárkem, atd.) na e-mail info@jedtesdetmi.cz
• Soutěžící uvede v textu informace o své osobě (jméno, příjmení, adresa, datum narození, telefon a e-mail) a informace o výletu (nejbližší obec, kraj, stručný popis místa, kde byly fotografie pořízeny, přibližná délka trasy, vhodnost trasy pro pěší, cyklo, kočárek, atd., eventuelně další zajímavé informace pro rodiny s dětmi).
• Soutěžící mohou zaslat fotografie z více výletů a zvýšit tak svoji šanci na hlavní výhru kategorie i na další výhry kategorie.
• Zasláním fotografií do soutěže soutěžící potvrzuje, že je autorem dodaných fotografií a že tyto fotografie jsou původní.
• Odbornou komisí bude bodově ohodnocena každá fotografie ze zaslaného setu fotografií (min. 3, max. 6 fotografií). Hodnocena bude jak umělecká kvalita fotografie, zpracování, tak také vypovídací schopnost o trase daného výletu. O výsledném umístění rozhodne součet bodů tří nejlepších fotografií z daného setu!



Pravidla kategorie „Fotografie místa“
• Soutěžím se stává každý, kdo zašle minimálně 1 a maximálně 3 fotografie zajímavého místa pro rodiny s dětmi (hrad, rozhledna, turistická zajímavost, krajina, sportoviště, atd na e-mail info@jedtesdetmi.cz
• Soutěžící uvede v textu informace o své osobě (jméno, příjmení, adresa, datum narození, telefon a e-mail) a informace o místu na fotografii (místo na fotografii, nejbližší obec, kraj, eventuelně další zajímavé informace o daném místu pro rodiny s dětmi).
• Soutěžící mohou zaslat fotografie z více míst a zvýšit tak svoji šanci na hlavní výhru kategorie i na další výhry kategorie.
• Zasláním fotografií do soutěže soutěžící potvrzuje, že je autorem dodaných fotografií a že tyto fotografie jsou původní.
• Odbornou komisí bude bodově ohodnocena každá fotografie ze zaslaného setu fotografií (min. 1, max. 3 fotografie). Hodnocena bude jak umělecká kvalita fotografie, zpracování, tak také vypovídací schopnost o daném místě. Hlavní cenu kategorie získá soutěžící, který zašle fotografii, který získá nejvyšší bodové ohodnocení.


Všechny zaslané fotografie budou dále umísťovány na www.facebook.com/jedtesdetmi, kde budete každý měsíc soutěžit o další zajímavé ceny.


Počátkem prosince budou vyhlášeni vítězové obou kategorií vybraní odbornou komisí a také bude vyhlášen a odměněn fotograf, jehož fotografie dostane nejvíce hlasů na facebooku za celou dobu trvání soutěže..

Sledujte web Jedtesdetmi a získejte informace o skvělých výhrách. Informace o soutěži jsou pravidelně doplňovány.





Jedtesdetmi.cz jsou bezplatným cestovatelským a volnočasovým portálem zaměřeným na rodiny s dětmi.

Jsou zde shromážděny tipy na výlety pro rodiny s dětmi, tipy na atraktivní místa z pohledu rodiny s dětmi a také zkušenosti rodin se zpracovanými výlety a místy.

Zpracovaná místa jsou doplňována o kurzy, kroužky a další aktivity nabízené pro děti v těchto místech, o nabídku pobytů, táborů, školních exkurzí v těchto místech a také o nabídku jednorázových akcí vhodných pro rodiny s dětmi.

Kontakt: info@jedtesdetmi.cz

 

Datum ukončení soutěže: 30.11.2012

Kategorie: Pro děti & kočárky & výbava


 

Vložte Váš email

Soutěže končící tento týden

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace