Přivítejte léto dokonalá  a krásná! Vyhrajte sadu produktů od Biodermy.

Přivítejte léto dokonalá a krásná! Vyhrajte sadu produktů od Biodermy.

Slunce už vykukuje za mraky a jeho paprsky nám dávají informaci o tom, že to nebude tak dlouho trvat a bude tu i vytoužené léto. Všichni se začínají usmívat, mají výbornou náladu. Toužíme po tom vypadat skvěle. Proto je nezbytně nutné připravit pleť na sluneční paprsky, obnovit a nastartovat její přirozenou obranyschopnost.

Kromě pravidelné denní hygieny (nejlépe micelární vodou) a péče je zapotřebí pomoci pokožce vypadat mladší, zdravější a tak trochu ji po zimě uklidnit. Hydrabio peelingový krém od BIODERMY čistí a hydratuje pokožku do hloubky. Patentovaný biologický komplex Aquagenium stimuluje schopnost buněk pokožky v hlubších vrstvách vytvářet a na svém povrchu udržet vlhkost, která je nutná pro rovnováhu pokožky. Peeling je hypoalergenní, bere ohled na citlivost dehydratované pokožky a zaručuje vynikající toleranci. Používejte tento peelingový krém 1-2 týdně a uvidíte, že se vám za to vaše pleť odvděčí.

Pokud už Vás nebaví zimní „běloba“ a toužíte po bronzové pleti, máme pro Vás řešení. Vzhledem k tomu, že v dnešní době už odzvonilo opalovacím studiím, hledají ženy jinou zdravější alternativu. Samoopalovací produkty jsou tou správnou volbou. Abyste byla spokojená s výsledkem, je důležitý výběr správného přípravku. Photoderm Autobronzant od Biodermy je samoopalovací hydratační sprej. Dodává pokožce přirozený odstín, ta zároveň získá rovnoměrné a plynulé tónování. Díky unikátnímu systému samoopalovacích látek má dlouhotrvající účinek a také výrazně hydratuje. Obsahuje Patent Buněčné BIOprotekce chránící buňky pokožky do hloubky. Sprej po nasazení ihned zasychá na pokožce a nezanechává fleky.

Pro perfektní výsledek je dobré samoopalovací přípravek používat na čistou, suchou pleť, nejlépe po důkladném ošetření peelingem. Při aplikování produktu dejte pozor na rovnoměrné rozetření, hlavně okolo kolen nebo kotníků. Aby Vám opálení vydrželo ve zvoleném odstínu, nanášejte vrstvu každé 3-4 dny.

Nyní už nezbývá víc než zapojit se do soutěže a vyhrát produkty od BIODERMY, které Vám zaručí dokonalou péči o pleť. Tři z vás máte možnost vyhrát balíček produktů od Biodermy.

Více informací a odpověď na soutěžní otázku najdete na www.bioderma.com.

 

Datum ukončení soutěže: 22.4.2012

Kategorie: Kosmetika


 

Vložte Váš email

Soutěže končící tento týden

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace