Vyhrajte balíček přírodní péče Weleda

Vyhrajte balíček přírodní péče Weleda

Máte rádi čistě přírodní bio kosmetiku, která vnímá lidský organismus jako nedělitelný celek a přispívá k jeho zdraví a rovnováze? Vyzkoušejte Weledu. Všechny její přípravky mají certifikaci NATRUE a podléhají přísné kontrole.

Tři z vás máte nyní možnost vyhrát balíček od Weledy.


Coldcream

Vysoce výživný krém vhodný pro suchou i velmi suchou pokožku zejména ve větrném počasí. Dodává pokožce potřebný tuk, aniž by ji zatěžoval. Díky svému složení z čistých rostlinných olejů a včelího vosku vytváří na pokožce ochranný film, aniž by zabraňoval jejímu dýchání.

Tyčinka na rty Everon

Nabízí účinnou ochranu rtů před nepříznivým počasím s přirozeným UV faktorem 4. Pečující složky v podobě másla karité, candelilly a růžového vosku dokonale ošetří citlivou pokožku rtů a zároveň mají hojivé účinky. Tyčinka zabraňuje pálení a popraskání rtů a perfektně se hodí jako podklad pod rtěnku.


Rakytníkový krém na ruce

Postará se o ochranu pokožky rukou. Krém je vhodný pro každodenní běžnou péči o ruce, navrací pokožce hebkost a jemnost. Krém obsahuje lehký sezamový olej a cenný rakytníkový olej, který je bohatý na přirozené vitaminy a nenasycené mastné kyseliny. Snadno se vstřebává a nezanechává na rukou mastný film a navíc díky obsahu éterických olejů z mandarinky, grapefruitu a pomeranče příjemně svěže voní.
Všechny přípravky jsou čistě přírodní a mají certifikaci NATRUE.

Více informací a odpověď na soutěžní otázku najdete na www.weleda.cz v sekci Weleda.

 

Datum ukončení soutěže: 25.3.2012

Kategorie: Kosmetika


 

Vložte Váš email

Soutěže končící tento týden

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace