Vyhrajte revoluční oční péči opticalm

Vyhrajte revoluční oční péči opticalm

Trápí vás občas podrážděné červené oči? Rozjasněte svůj pohled. Vyzkoušejte výrobky řady Opticalm od OMEGA Altermedu.

Modré kapky Opticalm – zanechají oči zářivé a krásné.

Modré kapky Opticalm činí bělmo očí ještě bělejší, duhovku sytější a díky tomu zvyšují přirozený jas očí. Zklidní a zároveň hydratují unavené a zarudlé oči. Kapky obsahují destilované přírodní šťávy z vybraných květů, které hydratují rohovku a zklidňují oko. Neobsahují žádné konzervační látky. 10 ml za 120 Kč.

Oční kapky Opticalm - úleva díky přirozeným slzám.
Jsou vaše oči přecitlivělé nebo vás trápí syndrom suchého oka?
Pomůže několik kapek nakapaných do koutku oka a pocítíte okamžité zklidnění. Oči nebudou zarudlé a odezní i nepříjemný pocit řezání či pálení a s tím spojené slzení. Opticalm je izotonický roztok se stejným složením jako mají přírozené slzy, a proto je 100% snášen. Přirozeně doplňuje slzný film oka, důležitý pro správnou kondici oka i zrak. Díky přirozenému složení lze kapky Opticalm používat podle potřeby bez omezení každý den. Jsou vhodné pro dospělé i děti. Oční kapky Opticalm jsou k dostání v unikátních jednorázových ampulích o objemu 0,4 ml pro maximální hygienu, snadnou manipulaci a bez nutnosti zapamatování doby použitelnosti.
Balení s 20 ks ampulí koupíte v lékárně za cenu 120 Kč.


Oční koupel Opticalm.

Spadlo vám něco do oka a nevíte si rady? Stačí do oka nakapat objem 1 ampulky tj. 5 ml přípravku Opticalm, který šetrně vymyje dráždivé látky a nečistoty. Díky chytrému jednorázovému obalu můžete mít přípravek stále u sebe. Opticalm je zcela přirozený izotonický roztok se stejným složením jako mají přírozené slzy, a proto je 100% snášen. Přirozeně doplňuje slzný film oka, důležitý pro správnou kondici oka i zrak. K dostání v unikátních jednorázových ampulích s objemem 5 ml. Balení s 20 ks ampulí koupíte v lékárně za cenu 199 Kč.


Tři z vás máte nyní možnost vyhrát balíček přípravků Opticalm.

Soutěž probíhá od 12. do 18. března 2012.

 

Datum ukončení soutěže: 18.3.2012

Kategorie: Zdraví & hubnutí & potraviny


 

Vložte Váš email

Soutěže končící tento týden

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace