Fotografická a kreslířská soutěž 1. 3. 2012 - 31. 3. 2012 – téma „Rodina“

Fotografická a kreslířská soutěž 1. 3. 2012 - 31. 3. 2012 – téma „Rodina“

Rodina je pro mnohé to nejdůležitější na Světě. Rodina je pro většinu lidí táta a máma, pro jiné to však může být babička a dědeček, ale mohou to být pro rodiče třeba jejich děti či sourozenci nebo tetičky a strýčkové. Do rodiny můžou patřit kamarádi, samozřejmě nesmíme zapomenout na domácí zvířátka.
KidsLand vyhlašuje fotografickou a kreslířskou soutěž na téma RODINA. Posílejte nám do redakce na e-mailovou adresu redakce@kidsland.cz své fotografie a obrázky rodinné atmosféry. Jeden registrovaný uživatel může zaslat vždy jen jednu fotografii a jeden obrázek. Nezapomeňte uvést své jméno a přezdívku na Kidslandu. Soutěž bude probíhat od 01. 03. 2012 - 31. 3. 2012. Pak budou moci přihlášení uživatelé hlasovat zvlášť pro jednotlivé fotografie a obrázky. Pexeso, pastelky, podložku pod myš, píšťalku a jojo vyhrají vždy tři obrázky a tři fotografie, které budou mít nejvíce bodů a také jeden vybraný hlasující čtenář!!!!!!
Všechny fotografie a obrázky budou po skončení soutěže uveřejněny na KidsLandu ve speciálně zřízeném fotoalbu.

 

Datum ukončení soutěže: 31.3.2012

Kategorie: Ostatní


 

Vložte Váš email

Soutěže končící tento týden

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace