Vyhrajte multiIMUN

Vyhrajte multiIMUN

Kolísání teplot vystavuje náš organismus zvýšenému riziku onemocnění chřipkou nebo rýmou. Vsadťe na MultiIMUN AKUT a nachlazení nemá šanci!

MultiIMUN AKUT

Cítíte celkovou slabost, škrábe vás v krku, cítíte, že na vás „něco leze“? Pak je nejvyšší čas zasáhnout. Akutní pomoc přináší MultiIMUN AKUT s mimořádně rychlým nástupem účinku. Stačí 1 tableta denně, která vám pomůže zastavit chřipku či nachlazení nejúčinnějším a přitom nejpřirozenějším způsobem. MultiIMUN AKUT s ultra silným složením obsahuje velmi vysoké množství nukleotidů izolovaných z colostra- nejušlechtilejší přírodní látky, kterou po narození přijímá dítě od své matky. Rychlý nástup účinku navíc posiluje unikátní BioDefence komplex pro zvýšení odolnosti.



MultiIMUN COLOSTRUM

Myslete na svoje zdraví, posilujte svoji imunitu preventivně.
COLOSTRUM je nejcennější přírodní látka, přijatá dítětem od své matky po narození, nutná pro správné nastartování lidského imunitního systému.

MultiIMUN COLOSTRUM je přípravek s vysokým účinkem na podporu imunity organismu. Jde o přírodní doplněk stravy, vhodný pro dlouhodobé posílení přirozené obranyschopnosti organismu. Kromě posílení imunity účinně obnovuje střevní mikroflóru a zmírňuje obtíže při střevní kolice. Je ideálním doplňkem stravy při užívání antibiotik, které mohou narušit mikroflóru v těle, a tak vést k zažívacím i jiným obtížím. Přípravek je vhodný pro dospělé i děti od 4 let, doporučené dávkování je 2 tobolky denně.

Tři z vás máte nyní možnost vyhrát MultiIMUN COLOSTRUM a MultiIMUN AKUT.

Soutěž probíhá od 27. února do 4. března 2012.

Více informací a odpověď na soutěžní otázku najdete na www.omega-altermed.eu

 

Datum ukončení soutěže: 4.3.2012

Kategorie: Zdraví & hubnutí & potraviny


 

Vložte Váš email

Soutěže končící tento týden

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace