Vyhrajte XLtoS medical pro redukování chuti k jídlu

Vyhrajte XLtoS medical pro redukování chuti k jídlu

Trápí vás letos opět pár kilo, které jste o svátcích přibrali? Vyzkoušejte program XLtoS Medical od Altermedu.

Klinicky ověřený program XLtoS Medical komplexně snižuje nadváhu a řeší problém obezity. Trio zdravotnických prostředků s trojím účinkem díky patentovanému složení účinně kontroluje metabolismus tuků, cukrů i chuť k jídlu. To vše bez vedlejších účinku a JO-JO efektu.

XLtoS MEDICAL Vázání kalorií z tuků
Stravujete se často mimo domov ? Jíte jídla bohatá na tuky?
Účinná látka - Litramine™ - patentovaný komplex vlákniny rostlinného původu. Redukuje vstřebávání tuků z jídla o 27%!! Tím snižuje hladinu cholesterolu v krvi a zároveň prodlužuje pocit plnosti. Přípravek navíc obsahuje vitamíny A, D a E.

XLtoS Medical Blokování kalorií ze sacharidů

Libujete si v pokrmech: těstoviny, chléb, rýže, brambory, ….?
Pokud ano a přesto si chcete hlídat váhu, je tu pro Vás XLtoS Medical Blokování kalorií ze sacharidů. Redukuje vstřebávání polysacharidů až o 66% a snižuje hladinu cholesterolu v krvi. Patentovaná látka PhaseLite™ je glykoproteinový komplex, který zvyšuje aktivitu enzymu alfa amylázy. Ta štěpí složitější cukry na jednoduché a následně dochází k jejich rychlému odbourání.


XLtoS Medical Redukování chuti k jidlu

Pronásleduje Vás zvýšená chuť k jídlu?
Úspěšně Vás tohoto pocitu zbaví XLtoS Medical Redukování chutik jídlu. Nadváha a obezita mají své příčiny v nepravidelném stravování a následném přejídání. XLtoS Medical Redukování chuti k jídlu kontroluje chuť k jídlu navozením příjemného pocitu sytosti a zároveň snižuje tzv. záchvaty hladu. Patentovaný komplex Redusure™ vytváří příjemný pocit nasycenosti.

Tři z vás máte možnost vyhrát XLtoS Medical Redukování chuti k jídlu.

 

Datum ukončení soutěže: 8.1.2012

Kategorie: Zdraví & hubnutí & potraviny


 

Vložte Váš email

Soutěže končící tento týden

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace