Vyhrajte zábavu domů

Vyhrajte zábavu domů

Projekt Zábava domů pomáhá rodičům a dětem od 3 do 8 let. Více nám prozradila jeho autorka Jana Kučerová.


Co je to Zábava domů?
Jako matka dvou dětí je denně potřebuji něčím zabavit. Takže omalovánky a vystřihovánky jsou nezbytnou pomůckou naší domácnosti. Nemám ale čas je shánět nebo na Internetu hledat ty nejzajímavější. Projekt www.zabavadomu.cz nabízí jednoduché řešení. Nejnovější omalovánky mohou vašim dětem přicházet přímo domů a to v dobu, kterou si určíte.

Jak mohu dostávat omalovánky pravidelně přímo domů?
Stačí mít doma tiskárnu HewlettPackard s technologií ePrint, která má vlastní emailovou adresu. Pořídíte ji již od 1500 Kč. Tu pak jen připojíte do domácí bezdrátové sítě a na stránkách www.zabavadomu.cz si vyberete omalovánky a úkoly. Jejich vytištění je korunovou záležitostí a od této služby se můžete kdykoli okamžitě odhlásit.

Je možné tiskárnu ovládat na dálku, například i když jsem mimo domov?
Samozřejmě, tiskárně můžete zaslat email z jakéhokoli zařízení připojeného k Internetu. Můžete například poslat babičce fotku vašeho dítěte z právě probíhajícího vystoupení...

Tváří toho jedinečného projektu je herec Michal Nesvadba. Jaké aktivity s ním plánujete?
Jsme partnery Michalovy roadshow. Zároveň připravujeme pro nově registrované velkolepou narozeninovou oslavu. Výherci přijede Michal Nesvadba osobně popřát k narozeninám, uspořádá pro něj představení a přiveze hodnotné dárky. Určitě si zábavu domů nenechte ujít!

Více informací naleznete na www.zabavadomu.cz. Nejnovější designová tiskárna společnosti HP se nazyva HP ENVY 110 eAiO.

 

Datum ukončení soutěže: 18.12.2011

Kategorie: Elektronika


 

Vložte Váš email

Soutěže končící tento týden

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace