Soutěž o 3 skvělé meteostanice Hyundai WSC 2032W!

Soutěž o 3 skvělé meteostanice Hyundai WSC 2032W!

Tato domácí meteostanice a fotorámeček v jednom od firmy Hyundai potěší už na první pohled. Elegantní vzhled zajistí, že se stane stylovým doplňkem Vašeho obýváku nebo kuchyně. Ale jak jistě všichni víme, vzhled není to hlavní, důležité je to, co je skryto v nitru. A v případě Hyundai WSC 2032W to opravdu stojí za zmínku.
Meteostanice je vybavena třemi bezdrátovými čidly a poskytuje údaje o vnitřní i vnější teplotě, relativní vzdušné vlkosti, barometrickém tlaku, k dispozici máte také přesný časkalendář, budík a informaci o měsíční fázi. Taktéž umí předpovídat počasí.
A co víc: Hyundai WSC 2032W může sloužit jako fotorámeček, takže pokud chcete zapůsobit na návštěvu a předvést jí snímky ze své poslední dovolené nebo rodinné události, je toto skvělá příležitost.
Pro zařazení do slosování stačí jen správně odpovědět na jednoduchou otázku, jejíž řešení naleznete na www.KASA.cz. Výherce soutěže vylosujeme na začátku ledna.

 

Datum ukončení soutěže: 31.12.2011

Kategorie: Elektronika


 

Vložte Váš email

Soutěže končící tento týden

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace