Soutěž o vánoční osvětlení za tisíce

Soutěž o vánoční osvětlení za tisíce

ROZSVIŤTE BAREVNÁ SVĚTLA NA VÁNOCE!
VE TMĚ BY MOHL JEŽÍŠEK ZABLOUDIT.
S vánočním osvětlením však nepřehlédne, kam má donést všechny dárky.
Soutěžíme o nejžádanější vánoční osvětlení na trhu. Neváhejte, protože brzy začínáme! Vánoce se blíží, všichni máme spoustu starostí, abychom na nic nezapomněli, proto Vám nyní jednu starost ušetříme. A nejen starost, taky peněženku.
STARTUJEME UŽ TUHLE NEDĚLI 27. 11.!
Napište si do kalendáře, že tahle akce nemá konkurenci, protože můžete u nás opakovaně vyhrát 3x týdně vánoční osvětlení v hodnotě 1000 Kč a ve finále navíc ze všech zúčastněných, kteří splní podmínky soutěže, vylosujeme ještě jednoho šťastlivce, který vyhrává nákup osvětlení za 3000 Kč. Nic neplatíte, jen získáváte.
Účastnit se a vyhrávat můžete v každý soutěžní den. Každý má tedy šanci vyhrát produkty v celkové hodnotě až 9000 Kč!
Co je potřeba k tomu, abyste vyhráli?
1. Zodpovědět správně na soutěžní otázky. Výhry dodává firmy LEDTECH. Odpovědi naleznete tedy na jejich stránkách, stačí jen bystře koukat
O t á z k y
Firma LEDTECH nyní nabízí k nákupu vánočního osvětlení jistý bonus – můžete získat něco zdarma (akce od 21.11.). Otázka zní – co je to?
A za druhé – Kolik nabízí firma LEDTECH led žárovek s paticí E27?
2. Odpovědi zašlete na e-mail admin@superrodina.cz. Ale pozor! Aby to byla zábava a napínavé, je potřeba poslat e-mail v přesně stanovený den a čas
3. KDY PŘESNĚ SOUTĚŽIT? – Soutěžní dni a časy jsou vypsány na naší adrese: http://www.superrodina.cz/2011/11/24/soutez-vanocni-osvetleni/
Která e-mailová adresa dorazí se správnými odpověďmi jako první na admin@superrodina.cz podle zadaného data a času – tak jak to webová stránka zobrazí– ta vyhrává.
V e-mailové adrese uveďte Vaše celé jméno, adresu a telefonní kontakt. Jeden člověk může soutěžit pouze s jednou e-mailovou adresou v daném dni a druhý den může s toutéž adresou soutěžit znova. Můžete zapojit celé příbuzenstvo, přátele a známé. Každý člověk se počítá.
Firma LEDTECH v den výhry obdrží jméno výherce/výherkyně a bude ho obratem kontaktovat.
A POZOR! 11. 12. VYLOSUJEME ZE VŠECH E-MAILOVÝCH ADRES, KTERÉ SE ZÚČASTNILY SOUTĚŽE A OBSAHOVALY SPRÁVNÉ ODPOVĚDI A KONTAKT, DALŠÍHO VÝHERCE:
Výherce si může v e-shopu vybrat vánoční osvětlení opět zcela zdamra podle libosti v hodnotě 3000 Kč!

 

Datum ukončení soutěže: 1.1.1970

Kategorie: Ostatní


 

Vložte Váš email

Soutěže končící tento týden

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace