Článek o Kidslandu – pro všechny co mají svůj blog

Článek o Kidslandu – pro všechny co mají svůj blog

O co půjde?
Máte rádi Kidsland a máte svůj blog? Zkuste sepsat vlastní článek o Kidslandu, pozvánku pro ostatní kamarády a čtenáře. Článek by měl mít 1 NS a měl by čtenářům přinést informace o tom, co se dá na Kidslandu dělat a co tam čtenáři najdou. Napsat můžete informace o zajímavých rubrikách, nástěnkách, poradně a podobně. Rovněž můžete sepsat, co nabízíme pro naše čtenáře za soutěže či cokoliv jiného, co Vás na Kidslandu zaujalo. Určitě sami nějaký hezký a poutavý článek vymyslíte.
Kam zasílat přihlášky?
Přihlášku do soutěže zasílejte na redakce@kidsland.cz, do e-mailu uveďte odkaz na Váš blog a na článek, který je na něm umístěn a samostatně pak vložte jako přílohu e-mailu Váš sepsaný článek o Kidslandu. Samozřejmě nezapomeňte uvést přezdívku na Kidslandu nebo nějaký jiný kontakt v případě výhry.
Do kdy zasílat přihlášky?
Své e-maily se všemi požadovanými informacemi zasílejte do 31.11.2011. Poté bude soutěž vyhodnocena.
A co výhra?
O výherci rozhodne redakce, vybere ten nejhezčí a nejpoutavější článek. Všechny články budou následně umístěny u nás na Kidslandu v rubrice „Od vás pro nás“. Výherce obdrží balíček cen ve kterém najde podložku pod myš, autoatlas, pexeso a pastelky.

 

Datum ukončení soutěže: 30.11.2011

Kategorie: Ostatní


 

Vložte Váš email

Soutěže končící tento týden

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace