Soutěž o mobilní telefony Nokia 500 Black a Nokia C5-03

Soutěž o mobilní telefony Nokia 500 Black a Nokia C5-03

Zkus štěstí a přesvědč se, jak snadno můžeš vyhrát! Stačí zodpovědět pouze na jednu otázku správně a již se dostaneš do slosování. Čím více správných odpovědí, tím větší šance na výhru.

Soutěží se o:

Nokia 500 Black:
Rychlý procesor a Wi-Fi zajistí, že vše poběží rychle a plynule – od prohlížení webu po hraní her.
Vyměnitelné kryty dodají přístroji pestrobarevný zevnějšek – tři jsou přibaleny, abyste mohli snadno dát najevo svůj styl.
Ihned uvidíte příchozí e-maily a díky nepřetržitým aktualizacím z Facebooku Na třech přizpůsobitelných výchozích displejích je vše důležité přístupné jedním klepnutím – widgety a zástupci pro novinky, aplikace a mnoho dalšího.

Kompaktní stylový rychlík Nokia 500 je vybaven operačním systémem Symbian Anna a rychlým 1GHz procesorem. Disponuje širokou možností připojení přes 3G, Wi-Fi nebo Bluetooth. Součástí balení je červený a modrý zadní kryt.

Nokia C5-03 - Aluminium Grey:
Elegantní mobilní telefon v šedé barvě s dotykovým displejem a operačním systémem Symbian. Zaujme svou výbavou, vestavěnou Wi-Fi a podporou rychlých 3G sítí. Telefon lze použít zdarma jako navigaci, díky vestavěnému GPS čipu, kterému asistuje elektronický kompas. Na cestách Vás budou doprovázet Ovi mapy.

 

Datum ukončení soutěže: 5.12.2011

Kategorie: Mobily & mp3


 

Vložte Váš email

Soutěže končící tento týden

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace