FIVERIDERS

FIVERIDERS

Nový stroj Fiveriders, který je v těchto dnech uváděn na trh v České republice. Jedná se o posilovací, rehabilitační, relaxační a cvičící stroj, který umožňuje nejen posilování, ale i úžasné kroky, které se dají kombinovat s pohybem pro uvolnění svalů. Soutěžící mají za úkol jednoduchým obrázkem nebo popiskem či demonstrační videoukázkou vymyslet svůj cvik, který bude v budoucnu zakomponován do cvičebního programu. Cílem je vytvoření unikátního nového cvičebního plánu ze cviků navržených soutěžícími s představivostí.
Do soutěže se může přihlásit každý, bez ohledu na věk, zdraví, národnost, či náboženské vyznání. Navržený cvik, který bude popsán musí splňovat jedinečnost, nesmí být vzdálenou kopií již stávajících cviků. Tento cvik bude posouzen profesionálním trenérem, který stanový přesně na co je tento cvik zaměřen. Po odsouhlasení jeho účinnosti a jedinečnosti bude provedeno vyhlášení vítěze.
Každý zcela nový cvik navíc v cvičebním plánu ponese název podle jeho tvůrce. Výherce bude nominován z návrhů odbornou porotou a obdrží stroj Fiveriders.
Zahájení: 05.10.2011
Ukončení: 7.12 2011
Vyhlášení výsledků: 11.12.2011

Tým firmy Fiveriders přeje hodně úspěchů všem účastníkům soutěže. Do soutěže se můžete přihlásit prostřednictvím stránek facebook.com/fiveriders, kam svoje příspěvky a nápady můžete nominovat. V případě, že se sejdou dva shodné návrhy, bude vybrán ten s dřívějším datem. Podmínkou platnosti soutěže je přijetí minimálně 15-ti návrhů od všech soutěžících dohromady.

 

Datum ukončení soutěže: 7.12.2011

Kategorie: Sportovní věci


 

Vložte Váš email

Soutěže končící tento týden

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace