Vyhrajte balíček pro zdravou pokožku

Vyhrajte balíček pro zdravou pokožku

Možná vy nebo vaše děti trpíte ekzémem. Vyléčit tuto nemoc je v dnešní době bohužel stále ještě nemožné. Při troše dobré vůle se dá ale ekzém držet pod kontrolou. Základem je odstranění alergenů z okolí nemocného a dodržování správné životosprávy. Samostatnou kapitolou je pak ošetřování kůže. Nyní máte možnost vyhrát skvělou sadu přípravků pro ošetření suché a citlivé pokožky z řady Altermed Leciderm.

Postižená místa je nutné neustále promazávat, a pokud se objeví mokvání a ekzém se zhorší, sáhnout po masti na zklidnění, kterou vám předepíše lékař. V minulosti se automaticky předepisovaly masti s obsahem kortikoidů. Ty sice přinesly relativně rychlé zklidnění, ale nemocný zaplatil krutou daň v podobě poškození kůže. Ta se totiž při dlouhodobém používání těchto látek nevratně ztenčuje a kůži paradoxně také poškozuje.

Společnost psoriatiků a atopických ekzematiků doporučuje užívání přípravků řady Leciderm. Jedná se o prověřenou kvalitu, které můžete důvěřovat.

Altermed Leciderm mast (extra mastná)

Je určena pro velmi až extrémně suchou pokožku.

Altermed Leciderm mast obsahuje více než 90 % lipidů. Je určená pro intenzivní ošetření nejvíce postižených oblastí. Je vhodná pro dospělé a děti od 6 měsíců, po konzultaci s lékařem nebo lékárníkem je možné používat již od narození.
Použití: Přiměřené množství naneste na postižená místa minimálně 3x denně nebo dle potřeby, zejména však po každém mytí.

Při silných projevech použijte mast pro překrytí nejvíce zasažených míst a po vstřebání ještě naneste na celé tělo altermed Leciderm krém. Aplikaci opakujte minimálně 3x denně. Balení o obsahu 50 ml je k dostání v lékárnách za cenu 129 Kč.

Altermed Leciderm šampon

Je ideální pro šetrnou péči přecitlivělé pokožky hlavy se sklony k ekzémům a lupence.

Účinné látky jako kyselina salycilová, glycerin, vitamin E a ricinový olej podpoří regeneraci nové pokožky a zároveň vyživí vlasy od kořínků. Díky jemné parfemaci se sníženým množstvím alergenů a sulfátových tenzidů nedochází k podráždění pokožky ani namáhání vlasů. Balení o obsahu 200 ml je k dostání v lékárnách za cenu 209 Kč.

Altermed Leciderm ve formě pěny

Tento přípravek ocení všichni atopici především díky komfortní aplikaci. Účinné látky jsou obsaženy v lehké pěně, která nemastí, snadno se nanáší a rychle vstřebává. Použití Lecidermu ve formě pěny se doporučuje zvlášť citlivým jedincům, jako jsou třeba diabetici, ale i děti od 6 měsíců. Vysoké podíly účinných látek jako je lecitin, kolagen a kyselina hyaluronová výrazně urychluj regeneraci a zajišťují dlouhodobou hydrataci pokožky. Přípravek mírní nepříjemné pocity svědění a je hypoalergenní.

Balení o obsahu 150 ml je k dostání v lékárnách za cenu 199 Kč.

Soutěž probíhá od 29. září do 2. října 2011.

Tři z vás máte možnost vyhrát balíček přípravků Leciderm od Altermedu. Více informací a odpověď na soutěžní otázku najdete na www.omega-altermed.eu

 

Datum ukončení soutěže: 2.10.2011

Kategorie: Kosmetika


 

Vložte Váš email

Soutěže končící tento týden

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace