Soutěž o vstupenky na veletrh Senior Praha 2011

Soutěž o vstupenky na veletrh Senior Praha 2011

Veletrh Senior Praha je novou odbornou akcí zaměřenou na péči a život seniorů, která se návštěvníkům představí ve dnech 8. - 10. září 2011 na pražském Výstavišti v Holešovicích. Cílem veletrhu je nastolit tradici každoročního setkávání lidí z oblasti výrobců, dovozců, prodejců a poskytovatelů služeb a potřeb pro seniory s širokou cílovou skupinou lidí, kteří si navzdory svému věku chtějí užít život smysluplně a aktivně.

Na návštěvníky čeká bohatý doprovodný program, který zahrnuje přednášky, diskuze na specifická témata týkající se seniorů i jejich rodin. Po celou dobu veletrhu bude probíhat i velké množství kulturních vystoupení.

Zdarma na nový veletrh

Vzhledem k tomu, že je Svět seniorů mediálním partnerem nového veletrhu, nabízí deseti z vás možnost navštívit veletrh zcela zdarma. Volné vstupenky můžete získat, pokud rychle a správně zodpovíte naše otázky:

1. Na jakém pražském výstavišti se veletrh Senior Praha koná?
a) PVA Letňany
b) Výstaviště Holešovice
c) Veletržní palác

2. Kolikátý ročník veletrhu Senior Praha se letos koná?
a) 8.
b) 3.
c) 1.

3. Součástí veletrhu Senior Praha bude i akce s názvem?
a) Dny seniorů
b) Seniorův rok
c) Doba seniorů

Odpovědi na otázky naleznete na www.seniorpraha.cz.

Své odpovědi zasílejte spolu se svým celým jménem na adresu sabina.stiborkova@plusdesign.cz nejpozději do neděle 21. 8. 2011. Výhru obdrží 10 nejrychlejších soutěžících se správnými odpovědmi na všechny 3 otázky.

Pravidla soutěže

Pořadatel a organizátor soutěže

Pořadatelem soutěže je společnost:
Střechy Praha s.r.o.
se sídlem: Jeremiášova 1422/7b
155 00 Praha 13
IČ: 26 44 71 26, DIČ: CZ26447126
zapsaná u Městského soudu v Praze, OR odd. C, vložka 82829,
dále jen “Pořadatel”

Organizátorem soutěže je společnost:
PLUS DESIGN & MARKETING s.r.o.
se sídlem: Lužická 1237/29, 741 01 Nový Jičín
www.plusdesign.cz
IČ: 27776344, DIČ: CZ27776344
společnost je vedena u rejstříkového soudu v Ostravě od 6. 9. 2006, spisová značka: C 41564,
dále jen “Organizátor”
Kontaktní osoba: sabina.stiborkova@plusdesign.cz
Trvání soutěže

Soutěž o vstupenky na veletrh Senior Praha (dále jen soutěž) probíhá na území České republiky v období od 10. do 21. 8. 2011. Do soutěže budou zařazeni všichni, kteří správně odpoví na všechny 3 soutěžní otázky do 21. srpna 2011 a odpovědi zašlou spolu se svým jménem na adresu sabina.stiborkova@plusdesign.cz.

Kdo se může soutěže zúčastnit

Soutěže se může zúčastnit každá fyzická osoba starší 18 let s doručovací adresou na území České republiky (dále jen „soutěžící“), s následující výjimkou: Soutěže se nemohou zúčastnit osoby, které jsou v pracovním či obdobném poměru ke společnosti organizátora nebo k pořadateli, anebo jsou k takovým osobám ve vztahu rodinných příslušníků v řadě přímé.

Výherci a výhry v soutěži

Výhru obdrží 10 nejrychlejších soutěžících, kteří odpoví jako první správně na všechny 3 soutěžní otázky. Každý výherce má nárok pouze na jednu vstupenku na veletrh Senior Praha 2011 (jednu výhru), nárok na výhru je možné uplatnit nejpozději do 31. 7. 2011.

Vyhodnocení a vyhlášení výsledků soutěže proběhne na portále www.svetsenioru.cz nejpozději v pondělí 22. srpna 2011. Ve výsledcích soutěže budou zveřejněna jména všech deseti výherců.

Oznámení a předání výher

Pro oznámení výher a zjištění adresy, na kterou má být výhra zaslána, bude použita e-mailová adresa, ze které byly odeslány odpovědi na soutěžní otázky. Soutěžící je povinen nejpozději do 31. 8. 2011 sdělit organizátorovi soutěže kontaktní údaje. Pokud tak neučiní, výhra propadá bez náhrady. Organizátor je povinen kontaktovat výherce za účelem oznámení výhry a zjištění kontaktních údajů maximálně třikrát v období od 22. do 31. 8. 2011.

Výhra bude výherci doručena prostřednictvím České pošty na adresu, kterou Organizátorovi uvede jako korespondenční. Distribuce výhry ze strany Pořadatele proběhne do 7. 8. 2011, pokud Pořadatel neurčí jinak s ohledem na průběh distribuce výher.

Jména výherců cen budou zveřejněna na webových stránkách www.svetsenioru.cz.
Pořadatel a Organizátor soutěže neodpovídá za ztrátu, poškození či nedoručení výher. Výherce nemá nárok na jinou výhru od pořadatele, než uvedenou výše, či na jiné protiplnění. Pořadatel ani Organizátor neodpovídají za škodu vzniklou užíváním výhry.

 

Datum ukončení soutěže: 21.8.2011

Kategorie: Vstupenky & letenky


 

Vložte Váš email

Soutěže končící tento týden

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace