Soutěžní otázkový maraton

Soutěžní otázkový maraton

Zahrajte si s námi na detektivy, pátrejte na webu www.maminky.eu a vyhrajte báječné ceny pro své dětičky. Připravili jsme si pro vás zábavný soutěžní otázkový maraton, při němž se nejen něco nového dozvíte, ale hlavně můžete vyhrát pěkné ceny z e-shopu www.kojenecke-obleceni.eu.
V průběhu celého maratonu nebudete muset uběhnout ani jeden kilometr, vystačíte si s myší a svou schopností vyhledávat informace. Náš maraton bude 7mi denní. Každý den se na hlavní straně našeho webu objeví nová otázka.

Začínáme v pondělí 8.8.2011 a končíme 7. otázkou v neděli 14.8.2011. Veškeré odpovědi na soutěžní otázky naleznete v našich článcích, případně v diskuzi.

Každý den vyhrává 50. správná odpověď. Výherce všech kol vyhlásíme po skončení celého maratonu, v úterý 16.8.2011. Výherci budou uvedeni na našich stránkách a zároveň kontaktováni e-mailem.

POZOR! POZOR! Nemusíte se účastnit všech kol soutěže a odpovídat každý den. Do soutěže se můžete zapojit kdykoliv a odpovědět na kolik otázek budete chtít. Účastí ve všech kolech však zvyšujete svoji šanci na výhru!



 

Datum ukončení soutěže: 14.8.2011

Kategorie: Pro děti & kočárky & výbava


 

Vložte Váš email

Soutěže končící tento týden

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace