SOUTĚŽ o autobiografii Bruce Springsteena Born to Run - www.chrudimka.cz

SOUTĚŽ o autobiografii Bruce Springsteena Born to Run - www.chrudimka.cz

Here comes The Boss. Rocková ikona Bruce Springsteen vlastními slovy.

V roce 2009 vystoupil Bruce Springsteen se svou kapelou E Street Band v poločasovém programu Super Bowlu finálového ligového zápasu v americkém fotbalu. Byl to tak neobyčejný zážitek že se o tom rozhodl napsat. A pak v tom pokračoval dál a dál až z toho vznikla tahle autobiografie.

Svůj životní příběh sepisoval slavný písničkář celých sedm let. Jeho styl se vyznačuje stejnou upřímností osobitým humorem a originalitou jaké svět miluje v jeho skladbách.

V knize popisuje dětská léta v katolickém prostředí městečka Freehold v New Jersey kde zažil „velký třesk' aneb první vystoupení Elvise Presleyho v televizní show Eda Sullivana. Vypráví jak se rozhodl stát se muzikantem a začal pro to dělat první poslední vzpomíná na první úspěchy v barových kapelách v Asbury Parku i na vznik slavného E Street Bandu. S odzbrojující upřímností se vůbec poprvé dělí i o soukromé zážitky a trampoty které inspirovaly jeho nejlepší písně. Mimo jiné se v knize píše co vše se skrývá v legendární skladbě Born to Run jež dala celému příběhu jméno.

Kniha je určená všem kdo mají Springsteenovu hudbu rádi a chtějí se o něm dozvědět více přitom se ale nejedná o obyčejné hudební memoáry. Je to příběh pro dělníky i snílky pro rodiče i děti pro milující i osamělé pro umělce i blázny zkrátka pro všechny kteří někdy zatoužili po očistné koupeli v nejlepší rockové lázni na světě.

Málokterá z hudebních hvězd o sobě dokáže vyprávět takhle upřímně a naléhavě. Podobně jako ve Springsteenových písních se i v jeho autobiografii táhne nepřeslechnutelná lyrická nota zároveň z ní ale zní moudrost člověka který už toho má hodně za sebou a dokáže o tom zajímavě přemýšlet.

Chcete-li vyhrát autobiografii Bruce Springsteena Born to Run odpovězte e-mailem na soutěžní otázku a staňte se fanoušky portálu Chrudimka.cz na Facebooku.

Výherci budou kontaktováni nejpozději do 3 dnů po ukončení soutěže e-mailem.

 

Datum ukončení soutěže: 9.8.2018

Kategorie: CD & DVD & knihy


 

Vložte Váš email

Soutěže končící tento týden

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace