SOUTĚŽ o fantasy hru LEGENDY ZEMĚ EUTHIE - www.chrudimka.cz

SOUTĚŽ o fantasy hru LEGENDY ZEMĚ EUTHIE - www.chrudimka.cz

Legendy země Euthie je strategická kompetitivní hra na hrdiny odehrávající se ve středověkém fantasy světě.

Země Euthie je ohrožena silou mocných draků kteří nejen s pomocí elementálů ničí jednu vesnici po druhé a sami se pokouší zničit poslední naději kostel sv. Michaela. Staňte se jedním ze 4 hrdinů kněžkou světla Áel nezastavitelným válečníkem Dralem zákeřnou a divokou bojovnicí Keleiou nebo ohnivým mágem Maeldurem ochraňte zbylé osady kostel a zabijte všechny tři draky. Jako hrdina máte své jedinečné vlastnosti a různé taktiky. Prozkoumáváte Euthii a bojujete s nebezpečnými monstry která vám ovládají protihráči a snaží se vás pomocí karet schopností monster zabít. Z vyhraných bitev získáváte odměnu a kořist a v určitých lokacích na mapě můžete natěžit suroviny. Za natěžené suroviny a získané jmění si v obchodních místech nakupujete vybavení a učíte se nové schopnosti. Zvítězí ten který zvolí nejlepší strategii a bude mít na konci hry nejvíce bodů reputace.

Chcete-li vyhrát epickou fantasy hru LEGENDY ZEMĚ EUTHIE odpovězte e-mailem na soutěžní otázku a staňte se fanoušky portálu Chrudimka.cz na Facebooku.

Výherci budou kontaktováni nejpozději do 3 dnů po ukončení soutěže e-mailem.

 

Datum ukončení soutěže: 26.4.2018

Kategorie: Hračky


 

Vložte Váš email

Soutěže končící tento týden

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace