SOUTĚŽ o tři knihy Přírodní stravou ke zdraví - www.chrudimka.cz

SOUTĚŽ o tři knihy Přírodní stravou ke zdraví - www.chrudimka.cz

Čínská medicína i západní věda v uceleném průvodci

Kniha propojuje východní a západní moudrost. Autor vytvořil kompletního teoretického i praktického průvodce. V knize hovoří o zásadách čínské medicíny i ájurvédy a klade důraz na kvalitní výživu založenou na lokálních průmyslově nezpracovaných potravinách. Radí jak přejít ke stravě obsahující celozrnné obiloviny a čerstvou zeleninu a nabízí přes 300 vegetariánských receptů. Nezapomíná ani na duchovní rozvoj osobnosti a soustředí se na odbourávání stresu a nalezení životní rovnováhy.

Paul Pitchford je léčitel a výzkumník v oblasti výživy jehož poznatky již po několik desetiletí inspirují lidi na celém světě. Učil se u mistrů tradiční čínské medicíny tchai-ťi nebo zenové meditace a věnoval se nutriční terapii. Jeho práce se stala hlavní hybnou silou klinicky nejúčinnější inovativní stravovací filozofie současnosti. V přechodu k přírodní průmyslově nezpracované stravě spatřuje klíčový způsob jak se vypořádat s ničivými zásahy do ekologie Země a degenerativními onemocněními jejích obyvatel.

Chcete-li vyhrát jednu ze tří knih Přírodní stravou ke zdraví z nakladatelství BETA odpovězte e-mailem na soutěžní otázku a staňte se fanoušky portálu Chrudimka.cz na Facebooku.

Výherci budou kontaktováni nejpozději do 3 dnů po ukončení soutěže e-mailem.

 

Datum ukončení soutěže: 13.2.2018

Kategorie: CD & DVD & knihy


 

Vložte Váš email

Soutěže končící tento týden

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace