SOUTĚŽ o vstupenky a knihy Miro ŽBIRKY - www.chrudimka.cz

SOUTĚŽ o vstupenky a knihy Miro ŽBIRKY - www.chrudimka.cz

15. prosince 2017 - Pardubice
Hosté: LENKA FILIPOVÁ a JAROSLAV SVĚCENÝ

Miro Žbirka má za sebou velmi úspěšný ale i pracovně náročný rok. Přesto nepřestává myslet na své fanoušky.

Vánoční Symphonic Tour 2017 je jakýmsi volným pokračováním turné které bylo uskutečněno před šesti lety. Miro Žbirka absolvoval obrovsky úspěšné Symphonic Tour kdy téměř všechny koncerty byly dlouhé týdny dopředu vyprodány. O letošních Vánocích by navíc rád zavítal do měst které se na seznam posledního turné nedostala. Znovu uspořádat další koncerty ho navedli samotní fanoušci kteří mu kladli časté dotazy zdali se něco podobného bude ještě někdy opakovat.

Zpěvák Miro Žbirka prozradil že dalším exkluzivním hostem v rámci jeho Vánoční Symphonic Tour 2017 bude zpěvačka Lenka Filipová. Spolu s Jaroslavem Svěceným obohatí program připravované show která se uskuteční ještě letos v Brně Plzni Bratislavě a Pardubicích. Doprovázet je bude Zlínská filharmonie a vždy místní dětské sbory. Publikum se tak může už nyní těšit na zaručeně emotivní vystoupení plné známých melodií.

Zpěvačka a kytaristka Lenka Filipová na nějakou dobu přerušila vystupování na veřejnosti. Na svém facebookovém profilu nedávno vzkázala svým fanouškům; ?Cítím že vysvětlení Vám dlužím a proto bych Vám chtěla říci že šlo o vážné selhání imunity. Následné léčení mám za sebou a nyní regeneruji a začínám se připravovat na další sezónu.

Její vystoupení v rámci Mekyho tour bude jistě jedno z prvních které ji v tomto roce čeká. Dostala jsem tuto nabídku a opravdu s radostí jsem ji přijala. Meky je vtipnej fajn kamarád mám ho moc ráda a už teď se na to těším. Známe se spoustu let. Na jevišti jsme se spíše míjeli ale nikdy jsme nezpívali v pořadu toho druhého. Bude to pro nás premiéra. prozradila Lenka. Mimo jiné mne nalákala Zlínská filharmonie která je opravdu báječná.

Kniha Miro Žbirka - Zblízka

Životní příběh Miroslava Mekyho Žbirky jak jej z jeho vyprávění zaznamenal novinář Honza Vedral. Publikace která mapuje jeden z nejúžasnějších příběhů československé populární hudby. Žbirka otevřeně hovoří o rozličných peripetiích svého života od nejútlejšího mládí až po dnešek a nevyhýbá se ani tak těžkým okamžikům jako byla smrt jeho staršího bratra která ho těžce zasáhla a z níž se dokázal dostat hlavně díky hudbě. Příběh Mira Žbirky působí neuvěřitelně ale přitom je civilní přirozený a tak nějak neobyčejně obyčejný. Spousta věcí se v něm stala mimochodem skoro všechny bez velkých dramat tak nějak elegantně. Ale k většině z nich hrála skvělá hudba která v sobě měla určitou blízkost i sympatickou schopnost překvapit a nedržet se vyšlapaných stop.

Honza Vedral *1981 je šéfredaktorem časopisů Headliner a ArtLover. Dlouhá léta působil jako hudební redaktor deníku MF DNES a iDNES.cz a editor hudebního časopisu Filter. Je spoluautorem knihy Jiří Horčička - rozhlasový režisér podílel se i na knižním projektu Kmeny. Jako aktivní hudebník vystupuje s mezinárodní kapelou The Chancers díky čemuž zná hudební branži ze všech úhlů. Při hovorech s Mirem Žbirkou ve studiích Abbey Road i jinde vznikl nápad napsat tuto knihu.

Chcete-li vyhrát vstupenky a knihy Miro ŽBIRKY odpovězte e-mailem na soutěžní otázku a staňte se fanoušky portálu Chrudimka.cz na Facebooku.

Výherci budou kontaktováni nejpozději do 3 dnů po ukončení soutěže e-mailem.

Výhry: 3x 2 vstupenky a kniha Miro ŽBIRKY

 

Datum ukončení soutěže: 10.12.2017

Kategorie: Vstupenky & letenky


 

Vložte Váš email

Soutěže končící tento týden

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace